Most hogy már egyértelmű a háttérhatalom (Illuminati) létezése, a kirakatember "vezetők" mikor fogják bevallani hogy ők csak bábuk valójában akiket a háttérből irányítanak?
Figyelt kérdés
2015. dec. 18. 12:12
2/16 anonim válasza:
Ajjaj!
Csak azt remélem, hogy a kérdező még kisgyerek. Mert ha nem, és az ilyeneknek szavazati joga van, akkor a reális bajok helyett ki tudja mivel kell törődnünk.
3/16 meszike91 válasza:
Első vagyok.
Aki le mer pontozni arra ráküldöm az illuminátushadseregemet.
4/16 anonim válasza:
Sosem. Amit nem vallunk be az nincs is, és addig téged is hülyének néznek itt kérdező. Sokan nem látják a fától az erdőt!
5/16 meszike91 válasza:
4.
Aha, értem. Szóval mindenki hülye csak ti vagytok a helikopterek.
6/16 A kérdező kommentje:
Hát, már nem vagyok éppen gyerek, a 3. X-en túl vagyok.
2015. dec. 18. 12:29
7/16 anonim válasza:
Nem mondtam, senkiről, hogy hülye, csak nem veszi a fáradtságot, hogy kicsit tájékozódjon!
8/16 anonim válasza:
Attol meg hogy idosebb vagy meg lehetsz elmebeteg.
Nem letezik hatterhatalom meg illuminati meg ilyen baromsagok.
9/16 meszike91 válasza:
7.
Ha tényleg lenne egy "háttérhatalom", akkor azt nem lehetne lebuktatni egy kis tájékozódással.
10/16 anonim válasza:
"Most hogy már egyértelmű..." Szent Ég!! Miröl maradtam már megint le? Kedves kérdezö! Ird már le, hogy milyen uj és megdönthetetlen tények láttak napvilágot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!