Valójában az Illuminati áll az európát ért menekültáradat mögött?
Figyelt kérdés
2015. aug. 28. 05:39
1/19 anonim válasza:
Persze, karöltve a raptorokkal, vagy mi a f***szommal.
2/19 anonim válasza:
Nem egy szupetitkos transzdimenzionális titkos társaság a a Gumimaci Vérszövetség! Valójában az Illuminati csak az ő bábjuk. Csak ez akkora titok, hogy egyetelen hírportál sem írhatja meg, én viszont ismerek valakit, akinek a huszonharmad unokatestvérének a szobatársa ismert valakit, aki ismaert valakit, aki lelplezte a sötét terveiket és elmonda!
3/19 anonim válasza:
Igen, karöltve a cionbolseviknácibibsilibsikóserortodoxjudeokomcsivörösbrigád cigánybűnöző maffiaszervezetekkel. ELVESZTÜNK :'(
4/19 anonim válasza:
Valaki áll mögötte az biztos, mert nem a szél fújta őket ide
5/19 anonim válasza:
Basszus, lebuktunk. :(
Egy gyíkember
6/19 A kérdező kommentje:
Aki kételkedik ebben az elméletben az kicsit olvasgathatná Dr. Drábik írásait többek között.
2015. aug. 28. 08:39
7/19 anonim válasza:
Drábik az Isten!!!4négy Ő mondja meg az igaSSágot amit a gonosz cionistaglobalizációsbolsevistalibsivöröspufajkás csőcselék eltitkol a MAGyar NÉP elől!444négy!
8/19 Koplárovics Béci válasza:
Én azt nem értem, hogy ez a Drábik miért nem lett sztendáp humorista...
9/19 anonim válasza:
"Én azt nem értem, hogy ez a Drábik miért nem lett sztendáp humorista..."
??? Miért nem az? Nekem Szaniszlóról is csak 30 perc után esett le hogy nem humorista, és komolyan mondja hogy a vörösiszaptárolót amerikai cionista ufózsidók bombázták szét háárppal. Azt hittem utána jön Kovács András Péter, de nem.
10/19 A kérdező kommentje:
Nem tudtok elszakadni ettől a gyíkember halandzsától?! Elég egyértelmű, hogy van egy erő ami a háttérből irányítja a dolgokat. Nevezhetjük őket illuminatinak, háttérhatalomnak, vagy az Elitnek, lényegében ugyanarról a valamiről beszélünk. Ez egy kidolgozott terv része. A fehér ember populációt akarják megnegyedelni a fejlett nyugati országokban, főleg európában és észak-amerikában. Teljesen átakarják demográfiailag alakítani a lakosság összetételét. Röviden a fehér ember létszámának drasztikus csökkentése a cél és erre az egyik legjobb módszer, ha beleolvasztják más fajokba. Ez a menekültáradat is ezt a tervet hivatott szolgálni ez szilárd meggyőződésem.
2015. aug. 28. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!