Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Oltottak, mit szóltok ahhoz,...

Oltottak, mit szóltok ahhoz, hogy a kormány kihirdette napokon belül az oltatlanok is mehetnek strandra, állatkertbe, stb.?

Figyelt kérdés
Látom a facebook-on, hogy sokan felháborodva reagálnak a különböző strandok oldalain mert nem szeretnének oltatlanokkal keveredni, félnek a fertőzéstől.
2021. jún. 24. 15:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Én örülök neki. Testvérem nem kérte az oltást(amit nem értek, mert halt meg ismerős covidban) sajnáltam, hogy nem tud rendesen programokat csinálni meg élvezni a nyarat
2021. jún. 24. 16:29
 12/20 anonim ***** válasza:
27%

"Azt, hogy egy újabb politikai húzás."

Ja, akárcsak az egész járvány hiszti. :)

2021. jún. 24. 16:38
 13/20 anonim ***** válasza:
42%

11-es: "A védettségi igazolvány nem azt jelenti, hogy nem fertőződhetsz meg és nem lehetsz hordozó. Ha esetleg elkapod oltás után a vírust kevésbé lesz súlyos a kimenetele, ha már van ellenanyagod. Erre jó az oltás és nem többre."

Ez egyáltalán nem igaz. Az oltás nagyságrendekkel lecsökkenti az esélyét annak, hogy továbbadd a vírust, mert ezredannyi mennyiségben lesz jelen a szervezetedben a vírus.

A többi komment pedig tökéletesen megmutatja, hogy hova vezet az, hogy a közoktatást az elmúlt pár évtizedben hagyták elrohadni. Értő olvasás, kritikus gondolkodás nulla, csak a konteók mennek.

2021. jún. 24. 16:39
 14/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
88%

"Oltottak, mit szóltok ahhoz, hogy a kormány kihirdette napokon belül az oltatlanok is mehetnek strandra, állatkertbe, stb.?"

Örülök neki. És tényleg, ez most nem szarkazmus vagy ilyesmi.

Annak is örülök, hogy végre a maszk sem lesz kötelező.

2021. jún. 24. 16:59
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
Dehogy félnek a fertőzéstől! Nem azért pampognak. Hanem mert szar lehet elismerni, hogy mennyire át lettek verve.
2021. jún. 24. 17:02
 16/20 anonim ***** válasza:
59%

"Ez egyáltalán nem igaz. Az oltás nagyságrendekkel lecsökkenti az esélyét annak, hogy továbbadd a vírust, mert ezredannyi mennyiségben lesz jelen a szervezetedben a vírus."

És ha én oltatlanként enyhe tünetekkel rövid idő alatt kihordom a vírust? Akkor kb ugyanaz a hatás mintha oltva lennék.

2021. jún. 24. 19:33
 17/20 anonim ***** válasza:
40%
16-os: nem, mert attól még, hogy enyhén a tüneteid, ugyanúgy jóval nagyobb számban van jelen a szervezetedben a koronavírus, ezáltal nagyobb az esélye, hogy valakit megfertőzől vele.
2021. jún. 24. 22:51
 18/20 anonim ***** válasza:
85%
16-17, egy kamuvírussal hogy lehet bárkit is megfertőzni?
2021. jún. 25. 00:06
 19/20 A kérdező kommentje:

17.

Nem igaz. A tünetmentesség éppen azt jelzi, hogy a vírus nem képes egy bizonyos számnál feljebb szaporodni tehát tünetmentes oltatlan és tünetmentes oltott a terjesztés szempontjából egyenlő kockázat! Ezen alapulóan kéri a WHO a tünetmentes emberek PCR tesztelését befejezni a januári állásfoglalásukban, persze ez nem érdekli a járványgyártásban érdeket kormányokat.

2021. jún. 25. 08:50
 20/20 anonim ***** válasza:
én örülök h 5.5 millió (van ennyi?) beotatta magát helyettem és kivívta a szabadságjogainkat (megint) valameddig
2021. jún. 25. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!