Oltottak, mit szóltok ahhoz, hogy a kormány kihirdette napokon belül az oltatlanok is mehetnek strandra, állatkertbe, stb.?
Ha nem szeretnének oltatlanokkal keveredni, akkor otthon lehet maradni.
Sok millió embernek sikerült már az elmúlt másfél évben.
Ennyike.
Mert a boltban nem fél az oltatlanoktól? Vagy a tömegközlekedésen, postán, éttermek teraszain?
Hagyjuk már ezt a provokálást.
7-es!!!!
Nalad a pont. Koszonom!
Engem nem igazán izgat.
Eddig sem láttam értelmét, hogy ők miért nem mehetnek. Ez is csak egy logikátlan lépés volt a sok közül. A védettségi igazolvány nem azt jelenti, hogy nem fertőződhetsz meg és nem lehetsz hordozó. Ha esetleg elkapod oltás után a vírust kevésbé lesz súlyos a kimenetele, ha már van ellenanyagod. Erre jó az oltás és nem többre. Ha az oltottak mehetnek akkor ők simán lefertőzhetik az oltatlanokat. Nekik esetleg súlyosabb kimenetelű lehet a vírus, de ez saját döntésük. Ezért nem volt értelme ennek a nagy korlátozottságnak. Nekem hiába van az igazolvány a zsebembe semmilyen előnyét nem élveztem. Nem akartam egyből étterembe, kávézóba menni ugyan úgy vagyok, mintha nem is lenne. Aki akar menni úgy is megy, aki nem meg nem. Tényleg ez is csak egy értelmetlen dolog volt a sok közül. Nálunk mindenki felvette, nem azért mert rettegünk a vírustól, hanem mert soha nem lehet tudni mikor lesz még ennek haszna. De ez a mi saját döntésünk volt. Az oltatlanoknak is saját döntése volt, hogy nem vették fel.
Zavar-e, hogy már nem korlátozzák őket?? Nem, eddig se kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!