Mi a véleményetek arról hogy Orbán Viktor meghátrált LMBTQXY témában🇭🇺🍊👍🌈🏳️🌈?
Elég szánalmas a képmutatásotok. Ha téged nem fog el a hányinger két smároló férfitól az azért van mert vagy hazudsz vagy te is egy vagy közülük. A biológiát nem lehet becsapni, ez egy zsigeri reakció akkor is ha fejed tetejére állsz.
,,Szóval ha jól értem, te támogatnád, hogy a nőknek és a feketéknek ne legyenek jogaik. Állításod szerint katasztrófa lett belőle, hogy nem csak a fehér heteró férfiakat veszi emberszámba a társadalom. Igazán szimpatikus a hozzáállásod."
Igazán szimpatikus hogy a számba akarsz adni dolgokat:)
Te hoztál egy rendkívül ostoba párhuzamot. Nevetséges hogy te azt hogy valaki nem ülhet le a buszon ahhoz hasonlítod hogy nem vagyunk hajlandóak egy intézmény jelentését elrelazivizálni egy marginális kisebbség piszlicsáré nyűgje miatt. Már az önmagában botrányos hogy te képes vagy a kettő között párhuzamot vonni, miközben az egyik alapjog, a másik meg egy nem létező jog. Körülbelül olyan mintha a jogosítványt hasonlítanád a rabszolgasághoz. Semmi értelme a párhuzamnak. Persze tudom én hogy kényelmes mindig polgárjogi harcost játszani, pláne úgy hogy semmi tétje sincs. Az egyik egy jogosnak tekinthető igény a másik meg szimpla nyavajgás.
De csakhogy válaszoljak. A nők kaptak egyenlő jogokat csakúgy mint a feketék mégse állt meg a progresszió, hanem most ár mennek a többletjogok meg a kettős mérce és a terror a hajló pc. Nyugaton ahol már örökbe fogadás meg homoházasság megy, ugyanúgy nem szűnt meg a propaganda, sőt csak még nagyobb fokszámon pörög és újabb hülyeségeket találnak ki, dacára annak hogy a hazai lgbt propagandisták szerint azért kell pride hogy ezt elérjék. Érdekes ahol elérték ott ugyanúgy van csak rátesznek egy lapáttal, ez is kiválóan bizonyítja hogy ez az egész semmi több mint magamutogatás, feltűnési viszketegség és provokáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!