Mi vélemenyetek, igaz lehet, hogy Orbán mentális beteségben szenved?
Orbánról nem tudom biztosan, bár szerintem minden miniszterelnöki -azaz basáskodó- ambíciókkal rendelkező ember beteg egy kicsit.
Gyurcsány viszont papíros elmebeteg, ez tény. A Honvédkórház pszichiátriájáról van papírja, ha jól emlékszem bipoláris zavar, és mánia a kórkép. Régebben (2008) be is járta a netet. Dokumentum-hitelesítő szakmájú emberke állapította meg, hogy nem hamisítvány.
6/7
Ha valoban Ausztriaban kezelnek, szerinted az Osztrak baloldal, nem segitene a Magyar baloldalnak annyival, hogy nyilvanossagra hozzak Orban kartonjat csak ugy veletlenul? Tobb is tortent mar, nem hiszem, hogy ez olyan nagy erkolcsi problemat okozna a baloldalnak.
Hagsulyozom nem vagyok jobboldali, csak erdekel ez a dolog.
Nem beteg.Ha az lenne akkor nem lenne miniszerelnök..(az összeesküvés-elméleteket most hanyagoljuk)
Én se szívelem de primitív dolog mindenféle alaptalan baromsággal vagdalkozni csak hogy fogást találjatok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!