Mindenki.
Mi magyarok mert hagyjuk.A politikusok azért mert ránk nem gondolnak.Cigányok mert kihasználják.
Már megint a tipikus kurutty marhaság. Kiraknak egy "olvasói levelet", ami állítólag Lázárnak lett címezve és mindenki szó nélkül fogadja el 100% igaznak a tartalmát.
Ha én írok egy olyat, hogy láttam Vonát Novákkal csókolózni az Alteregoban vajon az is ki fog kerülni nagy leleplező cikként?
Ennyire internetújszülöttek ne legyetek már, főleg, hogy legtöbbetek évek óta jár ide meg oda hőbörögni.
Na meg is van, kivételesen minimális igazságtartalom volt abban, amit kiírt a kurutty, csak épp egy apróságot titkolt el a minden bizonnyal abszolút létező és egyáltalán nem kitalált anyuka.
Tehát az ösztöndíj nem a városi önkormányzati pénzből megy, hanem a nemzetiségi Roma Önkormányzat adja, a saját keretéből.
Apró különbség, de gondolom a nácikat ez nem érdekli.
Külön bónusz, hogy január 27-én került ki a meghirdetés a Délmagyarra, tehát kb. fizikai lehetetlenség, hogy a jelentkezési időszak és az elbírálás miatt márciusnál előbb akárki is kapjon valamit is, de ugye már előbújt a felháborodott "anyuka" a bokorból, aki TUDJA, hogy már most kapja a bedöscegánykölök ezt.
Annyira nevetségesek vagytok :)
És a Roma Önkormányzat honnan is kapja a pénzt?
Egyébiránt magam is tapasztaltam, hogy ami hivatalosan nem lehet, valójában mégis bevett gyakorlat. Különböző szociális támogatások elbírálásánál kérvényező lapon a beikszelendő négyzetekben: roma származású vagyok / nem vagyok roma származású.
Két kérdésem van. 1) Mi ez a diszkrimináció? 2) Mi alapján ellenőrzik? Tudtommal nincs, és nem is lehet ilyen felmérés. Ha én romának vallom magamat, az már elég? És ez már előnyt jelent?
1. kurucinfóról nem érdemes véleményt írni, fölösleges időtöltés.
2. Az "anyuka" - ha létezik - nincs tisztában a magyar földi valósággal, még kevésbé annak okaival, és remekül adja elő vélt sérelmeit. Pont ez kell a kurucnak, sok mellébeszélés, összemosás, a lényeg mellőzése.
3. Mindettől függetlenül az ilyenfajta megoldások - és ebben igaza van az "anyukának" - biztosan az ellenkező eredményt hozzák. A sokkal erősebb motiváció szükséges, mert valamivel pótolni kell az otthoni motiváció hiányát. De ilyen módon végül nem a gyerek lesz motiválva, hanem a szülője - arra, hogy csaljon. Ez nem olyan egyszerű kérdés, hogy holmi pénzekkel meg lehessen oldani. Pénz persze kell, jó sok, arra, hogy alkalmas szakemberek legyenek motiválva profi módszerek kidolgozására. De a társadalom elismerése az ilyen erőfeszítésekre, semmiképpen sem nélkülözhető. Amíg ilyen kurucinfók a lejáratást alkalmazzák a segítő hibajavítás helyett, addig sok eredményt nem várhatunk.
4. E probléma megoldása nem tűr halasztást (most nem részletezném, miért), és nagyon óvatosan kezelendő. Mivel sok az ellendrukker, úgy pedig nehéz eredményt elérni, felvetődik, hogy az ilyen ellendrukkerekkel kellene megfizettetni a profi szakemberek munkáját. Minél inkább ellene hangolnak, annál jobban.
A kuruc infót idióta, uszító emberek szerkesztik, a valóságot jócskán kiszínezve és saját rasszista, ostoba nézeteikhez igazítva. Nekik még azt sem hiszem el, ha kiírják hogy kinek van a neve napja.
A cigányok pedig biztos, hogy nem kapnak 2,5-re ösztöndíjat. Nem egy ilyen osztálytársam volt, mégsem kapott semmit. Ez az anyuka egyébként szerintem sem létezik. Simán kinézem a szerkesztőkből, hogy költöttek valami kamu szöveget.
Eleve hogy lehet egy ilyen igénytelen, szemétnek való oldalt komolyan venni? Már az alcímekről is lerí az értelmi szintjük: zsidó bűnőzés, cigány bűnözés, n*ggerek, stb. Mintha a magyar valami tökéletes, külön faj lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!