Mindenféle rosszindulat nélkül:karácsony Gergely szellemi fogyatékos?
Karácsony Gergely életútját elnézve lehetséges hogy valami mentális betegsége van.
Karácsony Gergely soha nem fejezi be amit elkezd(iskolák,jogsi, nyelvvizsga stb.),minden dologban segítségre szorul,hazudozik és tagad,zavarodottan viselkedik és egyebek.
Lehetséges hogy valamiféle súlyos mentális probléma áll a háttérben?
Diszlexia nem gyógyítható. Egyik tünete éppen a nyelvtanulási nehézség. Orvosi vélemény alapján egyes iskolákban felmentést adnak alóla.
Gyerekkoromban nálam is megállapítottak enyhe diszlexiát, ami humán tárgyak és nyelvek tanulásában okozott nehézséget. -Reál tárgyakból szinte csak ötösöm volt.
A kreszt pedig logikusnak igyekeztem felfogni, illetve a számokat könnyen megjegyzem, ezért nem okozott gondot.
Orbán egy illiberális senki!
Rendes ember nem áll vele szóba!
"Diszlexiás állítólag, szerintem a be nem fejezett dolgokat ez megmagyarázhatja."
Én is diszlexiás vagyok és semmi ilyen gondom nincs. Iskolában felvoltam mentve angolból, de felnőttként sikerült eljutnom középfokig. Lehet kifogásnak használni, de elég szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!