Mindenféle rosszindulat nélkül:karácsony Gergely szellemi fogyatékos?
Figyelt kérdés
Karácsony Gergely életútját elnézve lehetséges hogy valami mentális betegsége van.
Karácsony Gergely soha nem fejezi be amit elkezd(iskolák,jogsi, nyelvvizsga stb.),minden dologban segítségre szorul,hazudozik és tagad,zavarodottan viselkedik és egyebek.
Lehetséges hogy valamiféle súlyos mentális probléma áll a háttérben?
#mentális betegség #miniszterelnök #fogyatékkal élő #Karácsony Gergely #ellenzéki összefogás #koronavírus
2021. jún. 12. 17:17
2/21 anonim válasza:
Inkább csak ilyen a jelleme. Gyenge, megalkuvó, nem küzdő típus.
3/21 anonim válasza:
Mire kuzdjon? :) olvasni csak tud? :D
"Menj a francba te hulye!"
5/21 A kérdező kommentje:
"Utánozza Orbánt!„
Akkor már két viktorunk van,de jó.
2021. jún. 12. 17:28
6/21 anonim válasza:
Ha ezt tényleg rosszindulat nélkül kérdezed, én megeszem a kalapom. Szerintem kifejezetten intelligens, és örülök, hogy ő a főpolgármester.
7/21 anonim válasza:
Több esze van mint orbánnak, tehát fel sem merül hogy mentális betegsége legyen.
És arról mi a véleményed aki futballstadionok tucatjait építteti vagy mániákusan szórja a pénzt az élsportra?
8/21 anonim válasza:
Diszlexiás állítólag, szerintem a be nem fejezett dolgokat ez megmagyarázhatja.
9/21 anonim válasza:
"Mindenféle rosszindulat nélkül:karácsony Gergely szellemi fogyatékos?"
Ez a kérdés már önmagában paradoxon.
10/21 anonim válasza:
Miert ne lenne szellemi fogyatekos? :))) Bizony, hogy az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!