Csak én reagálom túl? Minden rosszindulat nélkül.
Az egyik bevásárlóközpontban van egy nagyon finom fagyasztott késztermék amit újra forgalmaznak. Mindegy, nem is ez a lényeg.
Egyik munkatársamnak mondtam, hogy van újra ez a termék és mondtam, hogy vegyen majd mert hálisten olyan finom, mint régen, nem változtattak rajta.
Mondta, hogy jó jó vesz majd mindenképp. (ismeri ezt a terméket, szereti)
Eltelt pár nap és rákérdeztem, hogy na vettél?
Mire ő: Nem mert a férjem nem szereti.
Mire én: És? Akkor főzött volna mást magának.
Erre csak egy vállrándítást kaptam.
Nincs férjem meg semmi csak ez másnál is így működik?
Hogy csak azért nem vesz meg valamilyen terméket mert a férj nem szereti?
Van két keze, hogy főzzön mást magának.
Ne értsetek félre, nem vagyok férfigyűlölő meg ilyenek csak nem értem.
Hát attól függ... Ha ez olyan termék, ami nem drága és akkora adag, hogy egy vacsorára elég csak, akkor nem értem.
Ha csak ő szereti és nincs kivel megosztani a többszemélyes adagot, akkor megértem és jogosnak is tartom, hogy az árából olyant vegyünk, amit mindketten szívesen fogyasztunk.
Volt egyszer egy barátnőm. Megkérdezte, miért megyek el a férjem futóversenyére szurkolni, amikor tudja, hogy engem nem érdekel a sport. Ő biztos nem menne egy pasi kedvéért oda, amit ő nem élvez.
Mi 17 éve együtt vagyunk. Neki azóta sincs se kutyája, se macskája.
Mese vége.
Jó érveket írtatok, ezekre nem is gondoltam, köszönöm!
A második válaszoló mini története nem semmi..
?????
Most akkor azt kéred számon tőle, hogy saját maguknak nem vett ilyet...??
ROTFLMAO
6-os: Öhm, nem kértem számon rajta semmit?!
Szerintem olvasd el újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!