Mi(k) a fő fokmérői a sikeres kormányzásnak?
Nem arra akarom vinni a kérdést, hogy jó vagy rossz a Fidesz, de könnyebben szót értenénk szerintem, ha találnánk néhány számszerűsíthető indexet, ami alapján majd pl. összevethetjük a Fideszt és az esetlegesen kormányra kerülő Összefogást 2026-ban. Pár példa:
GDP/fő vásárlőerőparitáson:
2010: 44. hely [link]
2022: ?
GDP nominális
2010: 58. hely [link]
Átlagfizetés:
2010: 21. hely [link]
HDI
2010: 37. hely [link]
Oktatás:
2010: 25. hely [link]
Várható élettartam
2010: 78. hely [link]
Demokrácia-index
2010: 43. hely
Korrupciós index
2012: 46. hely
Elsőre ezek jutottak eszembe. Akinek van még ötlete, az kérem kommentben írja meg és csatoljon hozzá feltétlenül és KIZÁRÓLAG Wikipédia-linket. :)
Mi(k) a fő fokmérői a sikeres kormányzásnak?
Orban legyen a miniszterelnok, a Fidesz-KDNP pedig a kormanyzo part ... eddig is sikeresek voltak. Ezutan is valoszinu azok lesznek.
2022-ben megteszem, addig legyen mindenki türelemmel.
(Más hozzászólásaimban valójában már megtettem, de ahogy írtam, nem most akarom értékelni a Fidesz-kormányokat.)
Jajgatnak a libernyákok.
Akkor jó az irány.
7: nyugodtan megteheted most is, óriási változás addig már nem lesz, ha a 10 éves fejlődést nézzük
Egyébként semmi értelme nem volt most a kérdésnek.
Az éppen regnáló kormány sikerének a mutatója, hogy hozzá kell-e nyúlnia a választási törvényhez, hogy továbbra is hatalmon tudjon maradni.
Statisztikákat bogarászni felesleges, azt úgy alakítják, ahogy csak akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!