Miért nem lehet végre kötelezővé tenni az oltást?
Figyelt kérdés
BKVn nem merek menni mert biztos vannak még ilyen oltatlan izék... egyszerűen még mindig veszélyben érzem magamat hogy a buszon átadka a mutáns vírust..2021. máj. 20. 12:37
1/13 anonim válasza:
Mert ez az ún. emberi jogaik sárba tiprása!
Én is kötelezővé tenném.
Akik nem veszik fel, és nincs rá egészségügyi indokuk, mind önző, nemtörődöm emberek, úgy meg kéne büntetni őket, hogy arról kóduljanak.
2/13 anonim válasza:
Azért mert így is önként és dalolva mennek oltatni magukat a buta gyökerek mint amilyen te vagy
3/13 anonim válasza:
Egyes, azért vedd magad egy kicsit vissza. Nem kéne valakit ennyire betámadni mert nem akarja felvenni az oltást.
4/13 anonim válasza:
12:42: aztán miért nem?
Érdemes lenne elgondolkodni rajta, hogy a társadalmi érdek előrébb való az egyéninél. Szóval ha engem valami oltásellenes, konteós észkombájn lefertőzne (miközben még felsőbbrendűnek is tartja magát, ld. 2. hozzászóló), mert még nem vagyok teljesen védett, az ellen jogom van kikelni. Majd ha az illető végzett virológus lesz, és már letett valamit az asztalra, akkor ér valamit a véleménye.
5/13 anonim válasza:
Én meglépném, kötelező legyen!!
6/13 anonim válasza:
Micimackó, gondolkozz! Szerinted ha tényleg ennyire fontos lenne ez az oltás, akkor nem tennék kötelezővé? Azért önkéntes a dolog, mert semmit nem jelent.
7/13 anonim válasza:
Csak hogy halálfélelmed legyen életed hátralévő részére: Ha kötelezővé is tennék, lesznek olyanok, akik lefizetik az orvost csak azért, hogy kar mellé adja az injekciót. És ezt bizony nem fogod tudni még akkor sem, mikor heringparti közben a nyakadba lihegnek perceken át.
8/13 anonim válasza:
14:20: ezzel csak magadat minősíted. Egyébként: "Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ."
9/13 anonim válasza:
Kérdező esetleg nem bízol az oltásodban, hogy utána is félsz?
10/13 anonim válasza:
15:38: a második oltás után két héttel éri el a védettség a maximumát. Ez minimum másfél hónap. Sajnos. Ez a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!