Csak nekem fura a korai iskola nyitás? Lehet, hogy be akarja biztosítani Viktor a kesőbbi oltási hajlandósagot a gyerekek részére?
Elindul a suli, gyerekek szépen ossze-vissza fertőzik egymást, lesz pár súlyos eset, kesőbb pedig majd tolonganak az oltásért a szülők, ha már gyerekeknél is engedélyezett.
Szerintetek Viktor unokája megy 19-én oviba?🙂
Akkor félreérthető voltam.
Én nem szeretném a gyermekeimet beoltani.
Majd akkor maximum, ha ezzel kapcsolatban is megvoltak a kutatások, tesztek.
De akkor sem biztos.
Eddig sem adattam be nekik mindent, ami nem kötelező.
De úgy hallottam, h ezek a mutálódott covid fajták, nevezzük őket bárhogy, a gyerekekre is veszelyesek, nem úgy viselkednek, mint az első, vagy második hullámban, hogy tünetmentesen átmegy rajtuk.
11
Gondolkozz már egy kicsit! Persze érdekes módon az első "Covid" csak az idősekre volt veszélyes,a gyerekekre,meg csecsemőkre nem akiknek nincs is normálisan kifejlődve az immunrendszere? Most meg érdekes módon a variánsok már mindenkire veszélyes? Ilyen nincs! A Covid nem létezik,ez az egész átverés,gondolkozzatok már el egy kicsit hogy mire megy ki a játék! Kapcsoljatok ki a Tv-t és tajekozodjatok az interneten,de okosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!