Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A háttérhatalom miért engedi,...

A háttérhatalom miért engedi, hogy az interneten szabadon beszéljenek róla?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 02:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azért, mert nincs szólásszabadság. Ha lenne, akkor nem lehetne beszélni róla, mert akárhonnan azonnal letiltanának, az írásodat pedig törölnék.
2021. ápr. 7. 18:23
 12/14 anonim ***** válasza:
14%

"Én azt nem értettem soha a konteósoknál, hogy honnan tudják olyan biztosra, hogy mindenki hazudik, minden forrás hamis, kivéve azt az egyet, ami őket igazolja."

Nem csak a konteósok ilyenek, hanem a komplett magyar társadalom.

2021. ápr. 7. 19:24
 13/14 anonim ***** válasza:
72%
Nekem a kedvenc konteós érvelési triplakombóm a “gondolkozz”, “nézz utána” “ásd bele magad jobban a témába”.
2021. ápr. 8. 17:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Háttér vagy sima hatalom, ma már inkább elárasztás van, mint cenzúra. Annyi hulladék áramlik a fősodorban, hogy azon csak úszkáló sirály az az egy-egy értelmes, értékes, kritikus szöveg. Meg amíg az emberek beszélgetnek, addig is elvannak azzal, vitáznak egymással, hülyézik egymást. Így egy darab háttérhatalomban nem hiszek, abban viszont igen, hogy mindenki használja a kapcsolatait, és tőkéjét, és akinek ezerszer annyi vagyona van, mint neked, annak jóval több lehetősége van arra, hogy kedve szerint alakítsa a világ folyását.
2021. nov. 20. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!