Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A háttérhatalom miért engedi,...

A háttérhatalom miért engedi, hogy az interneten szabadon beszéljenek róla?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 02:44
1 2
 1/14 anonim válasza:
69%

Józan eszű válasz: Mert nem létezik.

Konteós válasz: Nem akarját felhívni magukra ezzel is a figyelmet.

2021. ápr. 7. 03:00
 2/14 anonim ***** válasza:
60%
Mutass már valamilyen forrást arról, hogy ez a kamu háttérhatalom létezik.
2021. ápr. 7. 05:48
 3/14 anonim ***** válasza:
87%

Én azt nem értettem soha a konteósoknál, hogy honnan tudják olyan biztosra, hogy mindenki hazudik, minden forrás hamis, kivéve azt az egyet, ami őket igazolja. Erre olyan válaszokat szoktam kapni, hogy csak gondolkodni kell, meg utána kell nézni a dolgoknak. Értsd: Fogalmam sincs, honnan tudom, de annyira egyértelműen ez a tuti, hogy hülye vagy, ha kételkedsz.

És ezek a vakon hívő emberek neveznek birkának másokat...

2021. ápr. 7. 06:11
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Hát ez kész xd mennyi idióta hiszi el már ezt a baromságot. Az összeesküvés csak azon a szinten létezett mondjuk a középkorban hogy az egyik király eltapossa a másikat Vagy merényletet kövessenek el ellenük. Ezt jelenti az összeesküvés vagy terv.
2021. ápr. 7. 06:21
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Bilderberg csoport mi?
2021. ápr. 7. 06:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Erre még akkor is pofonegyszerű a válasz ha konteósként gondolkodom.

Mert akkor nem lennének a háttérben.

2021. ápr. 7. 07:37
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

A "konteósok" szerint a gazdag zsidó bankárokat összefogó kabbala kör létezik, ami láthatatlan kézként irányítja a világot és elnyomja a gojokat.

A "nem konteósok" szerint pedig a fehér keresztény gazdag férfiakat összefogó patriarchátus létezik, ami láthatatlan kézként irányítja a világot és elnyomja a nőket.

2021. ápr. 7. 08:13
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

nem vagyok konteos, ellenben hihetonek tartom, hogy a vilag leggazdagabb milliardosainak van befolyasa a dolgok menetere, a politika alakulasara stb ( nem az ilyen elon musk, jeff bezos szintuekre gondolok, hanem azok akikhez kepest ok kis halak csupan)

szerintem azert hagyjak, hogy mindenfele osszeeskuves elmeletek keringjenek roluk, mert igy sokkal konnyebb rasutni hogy “ez egy konteos baromsag”, nekik nem is kell ezt kimondaniuk, megteszi a tobbi, nem-konteos ember.

kicsit ugy, mint ahogy az amerikai allam se reagal az 51. korzetet ovezo legendakra : amig az emberek egy resze azt terjeszti, hogy ott urlenyek vannak amiket a nasa hozott a foldre haza, a kutyat se erdekli a mindenfele raketa es fegyver, amivel valoszinuleg tenyleg foglalkoznak.

2021. ápr. 7. 10:17
 9/14 anonim ***** válasza:
59%

1. Nem létezik háttérhatalom.

2. Ha létezne, akkor ezt a kérdéskiírást miért engedte a nagy

szupertitkos háttérhatalom??

2021. ápr. 7. 10:24
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

#8 ez így van, az összeesküvéselméleteket fegyverként is használják idegen hatalmak (pl oltásellenes propagandát terjesztettek az oroszok amerikában és viszont), illetve nevetség tárgyává tehetik azzal, hogy összemossák őket bagatell dolgokkal, pl a laposföldhívőkkel. Legutóbb az epstein ügyét sikerült nevetség tárgyává tenni.

Ne felejtsük el, hogy a dohányzás káros hatásainak a firtatása is a múlt évszázadban a laposföldhívőkkel volt egy csoportban. Ahogy az is, hogy az amerikai titkosszolgálat megfigyel mindenkit, akit lehet a telefonjaikon keresztül.

Azt is mindenki tudja, hogy rengeteg gazdag, nagy hatalmú ember nincs rajta a forbes listán, illetve azoknak sem feltétlenül akkora vagyonuk van, akik bevallják.

2021. ápr. 7. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!