Mivel kötelesek igazolni magukat az ajánlószelvényeket begyűjtő aktivisták?
Gondolom, kérhetek valamilyen igazolást!
A mostani önkormányzati választás nagyon mocskos lesz. Már hallani a híreket, lopják a kopogtatócédulákat, kiszedik a levelesládából, ellopják a postásoktól..... pfuj.
Most lehet hülyeséget mondok, de kell lenni náluk egy "pártigazolvány" szerű valami amin fel van a neve és a fényképe is. Ha jól tudom. De ilyet megint mindenki nyomtathat otthon.
De igaz nagyon nagy mocsok lesz a mostani különösen, de előbb utóbb elmúlik ez is...
Én a mienket a kukába dobtam:)
A jobbikosoknak biztos, hogy van igazolványuk, rajta Vona aláírásával és a saját nevükkel. De fénykép nincs rajta...
Az enyém véletlenül ki lett mosva, így most a helyi képviselőjelölttel járkálunk, és aki nem hiszi, hogy jobbikosok vagyunk, annak megmutatjuk a szórólapot, hisz azon rajta van a jelölt fotója. Így bárki láthatja, hogy valóban annak gyűjtünk, akit mondtunk.
persze aláírta mind az 5ezret mi?:D
amúgy meg ha annyira félsz hogy rossznak adod akkor fogod magad és beviszed az irodába....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!