A greenpeace-s aktivisták kapnak fizetést?
Figyelt kérdés
Meg úgy tudom kell fizetni valamilyen tagdíjat is.2010. júl. 3. 12:55
1/7 anonim válasza:
Te is az állatokon szeretnél segíteni? A természeten? :)
2/7 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést 2 okból tettem föl.
1. anyám zaklatott, hogy dehát így nem is kapsz pénzt, mondom ez engem nem érdekel, de rákérdezek itt, hogy te megnyugodj.
2. Ha nem fizetnek, akkor kell keresnem még e mellé másik nyári munkát.
És igen: Let's save the Earth! ;)
Jah és akkor már megragadnám az alkalmat, hogy esetleg akik ide tévednek, lássanak egy kis szépet:
2010. júl. 3. 15:15
3/7 anonim válasza:
Nos én voltam egy ilyen tájékoztatón (bő 4órás lett volna de 1óra után sokunk elmentünk)
A lényeg annyi hogy 1nap X számú támogatót kel szerezni és abból kapsz jutalékot (ne számíts sokra) De minden héten lecsekkolják a teljesítményt és ha nincs meg a napi limited akkor kampó
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. júl. 7. 16:53
7/7 anonim válasza:
Undorító, hogy a Greenpeace magyar szervezete ugyanolyan korrupt, mint az országunk. Csak a bevétel érdekli őket, üzletelnek a segítéssel. Nem vagyok benne biztos, hogy mindent, amit az adományozóktól kapnak, segítésre használják. Zöldbe öltöztetett öltönyösök, nem mások. Ne adjatok nekik! Inkább külföldre, ha lehet, ott még talán arra megy a pénzetek, amire szántátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!