Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Dolgozik valaki Greenpeace...

Dolgozik valaki Greenpeace toborzóként?

Figyelt kérdés
Aki igen az légyszives írjon már pár mondatot. Könnyen lehet embereket találni? Nem félnek attól, hogy bankszámla számot kértek?
2011. máj. 22. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát egyszer engem megkörnyékezett egy greenpeacees csaj, egy sör mellett meghallgattam volna a mondanivalóját, de így utcán tuti nem, fizetni meg tuti nem fizetnék
2011. máj. 22. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
És ugyan mit csinál a bankszámlaszámmal? Pénzt tesz rá? Mert levenni nem tud,hacsak nem adod ki a hozzáféréshez szükséges információkat.
2011. máj. 22. 21:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan, mert még ezután lesz az útbaigazítás. Havonta emelne le a greenpeace 1400at 1 évig. Ki kell tölteni egy papírt az adományozónak és azt majd elküldik a bankjához is. Vagyis így tudom. Csak szerintem nem igazán lennének emberek akik megadják:S
2011. máj. 22. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menj bele,pénzt kér a greenpeace? kétlem
2011. máj. 22. 21:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát független szervezet, szóval a magánszemélyek adományaival tartja fent magát. A hivatalos oldalon is ott van.
2011. máj. 22. 22:03
 6/7 Lihlan válasza:
igen én az vagyok és elmondom mindenkinek hogy először nézzen utána a Greenpeacnek hogy mit is tett és utána vélekedjen.A másik az hogy igen vannak akik képesek megérteni hogy mit csinálunk és támogatnak mellesleg napi 50 forint nem a világ vége és sokat számít. A MAGYAR NEMZETI BANK A BIZTOSÍTÉK HOGY A TÁMOGATÁS BIZTONSÁGOS!!!
2011. jún. 23. 15:39
 7/7 anonim válasza:
A Greenpeace "magyar módra" nem megbízható. Ne adjatok nekik, mert ki tudja, hol köt ki a pénzetek!
2012. jan. 31. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!