Dolgozik valaki Greenpeace toborzóként?
Figyelt kérdés
Aki igen az légyszives írjon már pár mondatot. Könnyen lehet embereket találni? Nem félnek attól, hogy bankszámla számot kértek?2011. máj. 22. 21:02
1/7 anonim válasza:
Hát egyszer engem megkörnyékezett egy greenpeacees csaj, egy sör mellett meghallgattam volna a mondanivalóját, de így utcán tuti nem, fizetni meg tuti nem fizetnék
2/7 anonim válasza:
És ugyan mit csinál a bankszámlaszámmal? Pénzt tesz rá? Mert levenni nem tud,hacsak nem adod ki a hozzáféréshez szükséges információkat.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan, mert még ezután lesz az útbaigazítás. Havonta emelne le a greenpeace 1400at 1 évig. Ki kell tölteni egy papírt az adományozónak és azt majd elküldik a bankjához is. Vagyis így tudom. Csak szerintem nem igazán lennének emberek akik megadják:S
2011. máj. 22. 21:43
4/7 anonim válasza:
Szerintem ne menj bele,pénzt kér a greenpeace? kétlem
5/7 A kérdező kommentje:
Hát független szervezet, szóval a magánszemélyek adományaival tartja fent magát. A hivatalos oldalon is ott van.
2011. máj. 22. 22:03
6/7 Lihlan válasza:
igen én az vagyok és elmondom mindenkinek hogy először nézzen utána a Greenpeacnek hogy mit is tett és utána vélekedjen.A másik az hogy igen vannak akik képesek megérteni hogy mit csinálunk és támogatnak mellesleg napi 50 forint nem a világ vége és sokat számít. A MAGYAR NEMZETI BANK A BIZTOSÍTÉK HOGY A TÁMOGATÁS BIZTONSÁGOS!!!
7/7 anonim válasza:
A Greenpeace "magyar módra" nem megbízható. Ne adjatok nekik, mert ki tudja, hol köt ki a pénzetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!