Barack20 kérdése:
Szerintetek jövőre újra válasszák Orbán Viktort?
Figyelt kérdés
Rengeteg oldalon láttam ezt a kérdést, hogy jövőre elbukik. Vajon igaz?2021. márc. 31. 14:40
11/17 anonim válasza:
Az ellenzék miatt választják meg ismét!
12/17 anonim válasza:
Mi az hogy újra? Már a 2010es választást is csalta, választotta meg. Azóta meg jelentősen zuhant a népszerűsége.
13/17 anonim válasza:
12 Reloaded:
Mi az hogy újra? Már a 2010-es választást is csalta, nem a nép választotta meg. Azóta meg jelentősen zuhant a népszerűsége.
14/17 anonim válasza:
"10"-es! Jó amit írsz, és sok igazság van benne, de miért beszélsz, mint külsős? Nem itt élsz? Ez így nem hiteles. Egyébként kb. mindenki elismeri a választások kétes tisztaságát, az ellenzék nem elég meg győző erejét, és sajnos a megvezetett 2-2,5 millió, hát nem akarom őket bántani, nevezzük csoda váróknak. Elkeserítő a helyzet, igazad van.Ennek a népnek mindig meg kell mondani, mit csináljon, ehhez van szokva. Én meguntam, hogy bármit kiírtam kommentben rögtön fideszes csőcselék rontott rám, elmondva haza áruló, Soros bérenc, migráns simogató, Gyurcsányista ellenségnek. Nekem elegem lett. Az ellenzékre fogok szavazni, de ennél többet nem tehetek.
15/17 anonim válasza:
Én is leszavazok az ellenzékre. És teljesen mindegy, hogy jakab, dobrev, karácsony vagy fegyőr.
16/17 A kérdező kommentje:
A stadionokat kell újítani, arra kell költeni a milliárdokat, de a kórházakat mikor fogják felújítani? Néhány kórháznak konkrétan nincs maszk, védőfelszerelés stb, ezt kéne biztosítani a kormánynak. Érdekes hogy az operatív törzsbe csak azt hallom így büntetés, így maszk használat, én már nen tudok ezeknek se hinni. Szerintem ők se hisznek maguknak.
2021. márc. 31. 21:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!