Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Leváltják a fideszt 2022-ben?...

Leváltják a fideszt 2022-ben? Vagy itt az összefogás sem segít?

Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 19:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Ha az ellenzéki összefosás vért izzad, talán megakadályozzák a 2/3-ot, a Feri pedig büszkén veri a mellét, hogy megcsináltuk! Aztán a Fidesz vígan kormányoz tovább... :)
2021. febr. 3. 19:33
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Jelenleg szoros a verseny. Legalábbis a közvélemény-kutatások szerint, ami tudjuk, hogy nem valós. Én csak azt nem tudom, hogyan lehet a DK a legerősebb ellenzéki párt, ha az összes közül ott vannak a legkevésbé intelligens(akarom mondani segghülye) emberek.(Ezt mondom baloldali szavazóként)
2021. febr. 3. 19:37
 3/13 A kérdező kommentje:
2. Talán ez tükrözi a szavazók színvonaltalanságát. Elég sok ellenzéki és fideszes hozzászólást elolvastam. És tudod mi a vicces, hogy a birkák egymást birkázzák. Sok esetben a két oldal és szavazóik teljesen egyformák. De a DK tényleg a legalja.
2021. febr. 3. 19:44
 4/13 anonim ***** válasza:
69%

Benne van a pakliban csak én azt nem értem, hogy amikor Budapesten vagy ellenzéki városokban is ugyanúgy megy a lopás/csalás/hazudozás akkor mégis az ellenzéki szavazók miért várják ezt annyira?

Mert ha DK-s/MSZP-s/Jobbikos/Momentumos/LMP-s politikus vagy még értem, hogy neked ebből anyagi hasznod lesz de az átlag proli mit remél amikor mondjuk Budapesten 2 év alatt kifizetik egy busz bérlésére azt az árat amibe egy új kerül, vagy kirúgnak egy színház igazgatót csak mert állást mert vállalni a SZFE-n?

2021. febr. 3. 19:44
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
10-11eve mast sem lehet hallani, mint majd most jol levaltjuk a Fideszt :)))
2021. febr. 3. 19:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindentől függ, de leginkább azon, hogy mennyire tudják az egyes táborok mobilizálni a választóikat. Itt már eléggé polarizált a társadalom, nem nagyon lesz átjárás a két oldal szavazói közt.

A Fideszre sokan szavaztak olyanok is, akik messze nem értenek egyet ezzel a szellemi színvonallal, amit a kormány produkál, de gazdaságilag eddig kedvezőnek érezték. Most a válság sok emberen üt és az is elég, ha csak otthon maradnak, nem kell az ellenzékre szavazzanak feltétlenül.

Végezetül én mai helyzet alapján még mindig enyhe Fidesz többséget várnék, mert a vidék és a kistelepülések erősen feléjük húznak és Orbán most óriási forrásokat hirdetett meg vidékfejlesztésre nyilván hatalom megszilárdítása is a cél. Az ellenzéknek itt kellene valamilyen áttörést elérnie, másképp csak akkor győzhet, ha nagyon sok kormánypárti szavazó bizonytalanodik el és marad otthon végül.

2021. febr. 3. 19:59
 7/13 anonim ***** válasza:
33%
19:59: szerintem lesz még itt egy-két Borkai- vagy Szájer-ügy. Az álszentségben nagyon ott vannak a szeren.
2021. febr. 3. 20:13
 8/13 anonim ***** válasza:
64%
Az ellenzék már most jobban lop, mint a kormány és még nincs is igazi hatalmuk. Ráadásul intézkedések sincsenek, csak megszorítanak. Nem értem mit várnak az ellenzékiek. Orbánék is lopnak, de egy csomó jó dolgot tesznek is. Megépítették volna azt a szerencsétlen szuperkorházat, erre Karácsony lefújta. Bezzeg a stadionokat megéápítik mind 😄
2021. febr. 3. 20:23
 9/13 anonim ***** válasza:
82%

Ja,,az ellenzék jobban lop,de viszont kevesebbet.

Ellenzékben hol vannak a mészáros csilliárdos félék ??

Ilyen áron a csomó jó dolog az kevés....

Kellene egy jó gerilla párt/csoport ami ezeket fossza ki...

Vagy inkább Robin Hood párt...

Azt akkor tényleg jó lesz..

Így még euronk se lesz sose,tiszta égő...

2021. febr. 3. 20:56
 10/13 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként az ellenzék mögött is állnak gazdagok. Tényleg egy csicska a Mészáros, de azért nem annyira, hogy érezhetően miatta legyen szarabb hely Magyarország. Nem vagyok Fidesz szavazó. De 2019-ben a vírus előtt mindenki, akit ismerek, jobban élt, mint valaha. Annyira nem rossz a Fidesz.
2021. febr. 3. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!