Ez lenne a vég kezdete?
"Igen, csak nem úgy, ahogy gondolod."
Miért, én hogyan gondolom?
#4 Már azt is tőlünk kérdezed hogy TE hogyan gondolod?
Mi az, nem kaptad meg a mai utasítást gyurcsányéktól?
5-ös?
"Már azt is tőlünk kérdezed hogy TE hogyan gondolod?"
Hát, ha te jobban tudod mint én, hogy hogyan gondolom....!
Egyébként te (5-ös) közelebb állsz Gyurcsányhoz mint én - szinte biztos.
Ebben amúgy mi meglepő van? A fiatalok nem hülyék. Látják hogy a Fidesz alatt 50 évesen se lesz saját házuk, rabszolgák lesznek a saját országukban, mindenben korlátozzák őket, világrekord adók vannak (hagyjuk most a 25 év alattiak SZJA-mentességét, egyrészt az csak egy választási fogás, másrészt 25 alatt alig dolgozik valaki, fölötte meg ugyanúgy belegebed mindenki az adókba). Mégis melyik értelmes fiatal szavazna egy ilyen pártra, aki a jólétet, a jövőbeli kilátásokat földbe tiporja minden fiatal számára, miközben a sajátjai lassan a világ leggazdagabb emberei? Ezért tanuljon, szerezzen diplomát, gürizzen egy fiatal, mikor egy országhatárral nyugatabbra harmad ennyi melóval 10-szeres pénz kereshet ugyanazzal a munkával?
A Fideszt a hazugságokkal megvezetett idősek, a krumplival lekenyerezett segélyen élő cigányok, a határon túliak meg a NER haszonélvezői szavazzák meg, senki más. Csak ebből az egyik réteg, az idősek egyre fogynak, míg a fiatalokból egyre több lesz szavazó korú. Amúgy sem tartható fenn a végtelenségig egy lopásra és hazudozásra épülő rendszer, a történelem már megmutatta. Előbb vagy utóbb bukni fognak, csak annak is mi isszuk meg majd a levét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!