Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hány áldozata lesz összesen a...

Hány áldozata lesz összesen a járványnak, amikorra véget ér?

Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 09:41
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Idehaza 16-18 ezer .
2021. febr. 3. 09:46
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Az emberek többsége valamilyen értelemben a járvány áldozatának nevezhető.
2021. febr. 3. 10:20
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Ki számít áldozatnak? Nálunk minden pozitiv teszt eredménnyel elhunyt covid halottnak számít. Meg akik pont a lezárások és az ellátatlanság miatt haltak meg/mentek tönkre anyagilag, ők is a járvány áldozatainak számítanak? Ha igen, akkor százezres lehet a szám. De ezt sosem tudjuk meg.
2021. febr. 3. 10:56
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Hivatalos statisztika 3%-a. Cilike szerint. Tehát nem vészes.

Mindemellett részvétem az elhunytak családtagjainak.

2021. febr. 3. 11:16
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

Szomorú a halálozás, bármi okból is történjen. Én azért kiváncsi lennék, vajon hány ember lett depressziós, vagy ment tönkre,halt meg azért mert elhalasztották a műtétjét, lett öngyilkos. Van egy olyan érzésem, hogy sokszorosa a TÉNYLEGESEN covidban elhunytaknak.

Plusz vegyük hozzá, hogy anyagilag akkora csapás, hogy a következő tizen-huszon éve nem pont olyan lesz, mint lett volna.

2021. febr. 3. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kinek anyagi csapás? Nekem nem. Nekem a CsOK az anyagi csapás, ami felverte az ingatlanárakat.
2021. febr. 4. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neked nem, de sok embernek igen. Például nekem csak kis "csapás", engem annyiban érint, hogy nem keresek annyit mint normál esetben, hanem kevesebbet.
2021. febr. 4. 20:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!