Hány áldozata lesz összesen a járványnak, amikorra véget ér?
Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 09:41
2/7 anonim válasza:
Az emberek többsége valamilyen értelemben a járvány áldozatának nevezhető.
3/7 anonim válasza:
Ki számít áldozatnak? Nálunk minden pozitiv teszt eredménnyel elhunyt covid halottnak számít. Meg akik pont a lezárások és az ellátatlanság miatt haltak meg/mentek tönkre anyagilag, ők is a járvány áldozatainak számítanak? Ha igen, akkor százezres lehet a szám. De ezt sosem tudjuk meg.
4/7 anonim válasza:
Hivatalos statisztika 3%-a. Cilike szerint. Tehát nem vészes.
Mindemellett részvétem az elhunytak családtagjainak.
5/7 anonim válasza:
Szomorú a halálozás, bármi okból is történjen. Én azért kiváncsi lennék, vajon hány ember lett depressziós, vagy ment tönkre,halt meg azért mert elhalasztották a műtétjét, lett öngyilkos. Van egy olyan érzésem, hogy sokszorosa a TÉNYLEGESEN covidban elhunytaknak.
Plusz vegyük hozzá, hogy anyagilag akkora csapás, hogy a következő tizen-huszon éve nem pont olyan lesz, mint lett volna.
6/7 anonim válasza:
Kinek anyagi csapás? Nekem nem. Nekem a CsOK az anyagi csapás, ami felverte az ingatlanárakat.
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy neked nem, de sok embernek igen. Például nekem csak kis "csapás", engem annyiban érint, hogy nem keresek annyit mint normál esetben, hanem kevesebbet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!