Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nem szeretné Orbán Viktor...

Nem szeretné Orbán Viktor meghosszabítani a diploma kiadást NYV nélkül?

Figyelt kérdés
Én most végeztem, most kéne nyelvvizsgát csinálnom, de nem érzem fairnek, hogy tavasszal akik végeztek, vagy akik még azelőtt végeztek, akár 10 évvel ezelőtt megkaphatták, de most meg nem.
2021. jan. 31. 11:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

8-asnak!

Kiváló összefoglalás! Gratulálok!

2021. febr. 14. 13:43
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem a nyavalygást. Mióta digitális oktatás folyik, több idejük van a tanulásra, mivel nem szúrják el az időt mindenféle romkocsmás bulikra.

Hát használják ki szépen. Jó lenne tudni, hogy aki később a házamat tervezné, vagy mint orvos kezelne, hogyan is állt anno a tanuláshoz, vizsgákhoz. Kitűnőre végzett, vagy átcsúszott 2-essel? Mert nekem ne tervezze senki a házamat 2-esre és a vakbelemet se 2-esre operálja, ha kérhetném.

Akinek a tanulás, felkészülés helyett a lógáson, ingyen jegyeken, diplomán jár az esze, és képes még szemre hányni a kormánynak, hogy nyem nylja ki a lógósok sgét, az alkalmatlan, kár hogy más, tisztességes diák helyét elfoglalta, aki vérverítékkel gürizett, mégsem jutott be.

2021. febr. 14. 13:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Én nem mondom, hogy a nyelvtudás nem hasznos, inkább azt h a nyelvvizsga egy hülyeség. Most komolyan. Gyereknevelesről és ilyen élettelen helyzetekről kell beszélni tudni, amiről még magyarul se tudok... de például mérnöki szaknyelv amire valóban szükségem van és amit tudok is az nincs... :))
2021. febr. 14. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!