Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az baj ha 16 évesen nem értek...

Az baj ha 16 évesen nem értek nagyon a politikához?

Figyelt kérdés

Eddig annyira nem is érdekelt.

De sok kortátsam így ért hozzá meg minden. Nekem otthon nem beszélnek kb soha politikárol. Vagy így az ember mikor rázódik bele a témába, ahogy eggyre idősebb lesz vagy a tanulmányok alapján?

Meg nekem még így egyáltalán nincs elképzelésem a jövőmről.

Az ilyen eszmékben se vagyok jártas mint libetalizmus vagy konzervatízmus csak így felszínesen.

A gazdaságot sem értem meg az adózást, meg az ilyen dolgokat.

Lehet én vagyok hülye vagy velem van baj de ennek így kell lennie?

2021. jan. 27. 18:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%

Igen jól írták sok ezzel foglalkozó csatorna van youtubeon.

Pl ideológiák tárháza, ez nyílván kifejezetten az ideológiákkal foglalkozik, Progresszor, 21 vlog (ezt vona csinálja és szerintem egész objektív), partizán, vera beszél (ez eléggé új csatorna) és azért lehet jó mert nincs tele szakszavakkal hanem teljesen érthető az átlag ember számára is, hogy a másik oldalról is mondjak olyat ami nem a másik oldal megszégyenítésére és alázására irányul, talán Bódi Ábel.

És 10. ez csak nálunk van így. Minden normális országban a barátok megférnek egymás mellett a különböző nézeteikkel. És ezért lenne fontos hogy a politikába beszálljanak fiatalok is hogy ezen változtassunk.

2021. jan. 27. 22:52
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
#11 Tényleg jó lenne változtatni rajta, de azért nem csak nálunk van így. Pl. láttam róla TED előadást, hogy az USA-ban két nő hogyan tudott jóban maradni annak ellenére, hogy ellentétesek a politikai nézeteik. Gondolom, hogyha ez ennyire nagy dolog volt, akkor azért ott is mennek tönkre tőle kapcsolatok.
2021. jan. 28. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!