Orbán, hogy hogy lemaradt az ilyesmiről?
Megy a színház a népnek.
Azt a sóoldatot amit belenyomtak bárki bemerné adatni.
Sok országban tudod mit csináltak a politikusok párhéttel ezelőtt.
Hírtelen mindenki koronavírusos lett, mert így 3-6 hónapig biztos nem kell beadatni a vakcinát, még ha valahogy rá is erőltetik a népességre, ők kiesnek belőle.
megnézik mennyi mellékhatás lesz, és még nem is kérhetik őket számom, mert hivatalosan koronavírusosak lettek.
Egyébként támogatandó ötlet lenne a politikusok beoltása az elsők közt nálunk is, de csakis úgy, hogy az egész folyamat a teherautóról való lepakolástól az oltás beadásáig videóra van véve.
Ha már annyira kényszeríteni akarnak minket, járjanak elől jó példával.
Ha a politikusokkal kezdték volna akkor meg azért sírna az ellenzék, hogy a saját bőrük mentik és nem a rászorulók kapják.
Sőt szerintem még ez is érdekes, hogy egyes országokban az öregekkel kezdik, holott társadalmilag pont nagyon nem magyarázható.
"Ha a politikusokkal kezdték volna akkor meg azért sírna az ellenzék,..."
Én fideszes vagyok - 15 feles után!
izraelben netanyahu volt az elso akit beoltottak,aztan a haredik forabbij! azota tobb mint 286000 embert olltottak be helyileg gyartott 98%-os vedettseget ado vakcinaval!
itt a politikusok elen jarva jo peldaval jarnak el!! itt koelezove tettek az oltasokat!!az uj betegek aranya drasztikusan csokken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!