Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Momentumnak van esélye 2022-be...

Momentumnak van esélye 2022-ben nyerni?

Figyelt kérdés
Egyik legerősebb ellenzéki párt, a fiataloknál népszerű.
2020. dec. 17. 22:33
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Fiatal vagyok, de sosem szavaznék rájuk. Kis Orbán borzasztóan sunyin néz ki.
2020. dec. 17. 22:36
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

dehogy népszerű a fiataloknál...ezt maximum ők mondják. a legtöbb fiatal szarik már bele a politikába, mert rohadtul elegük van belőle. nagy valószínűséggel el sem mennének sokan közülük szavazni.

amúgy is full komolytalanok, az ellenzékben meg nem nehéz erősebbnek lenni másoknál.

2020. dec. 17. 23:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, szerintem már a meleg-balhé miatt is, az is elmegy szavazni akit eddig nem érdekelt a politika. (Én is fiatal vagyok, ezért mondom. Már annyira nem menő ez a felfogás amit nyomatnak)
2020. dec. 17. 23:14
 4/8 anonim ***** válasza:
69%

Ertelmetlen a kerdes.

A momentum nem indul egyedul. A jelenlegi partszovetseg, az egyesult ellenzek resze lesz egy kozos listan. Tehat a kerdesre a valasz: nem, nincs eselye. Csak osszefogva van eselyuk kozosen.

2020. dec. 17. 23:42
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Amelyik fiatalnak van esze, az nem szavaz olyan pártra, akik azokkal fognak össze, akiket eddig le akartak váltani az ellenzékből. Inkább valami kamupárt, mint Orbán vagy Gyurcsány. Tiszta South Park rész az egész
2020. dec. 18. 07:07
 6/8 anonim ***** válasza:
24%

aki a "meleg-balhé" miatt szavazna, az is megérdemli, de szerintem ez sem jellemző. az, hogy liberálisabb, toleránsabb vezetése lenne az országnak, még nem fog jobban működni...sőt.

a momentummal is ez a baj, hogy leginkább a liberalizmusra éhező választókat akarják megszólítani, és azok körében, akiknek ennyi az igénye csak, ez sikerül is.

csak ezzel meg az a baj, hogy egyrészt többen vannak együtt azok, akik egyrészt durván elutasítják a liberális eszméket, plusz azok az emberek, akik gondolkodnak és tudják azt, hogy önmagában ezzel semmi nem fog megoldódni, csak más eszmék szerint lesz szar.

a kulcs az lenne, hogy megtalálni azt a közös hangot, amivel mindenféle gondolkodásmódú választót egyszerre lehet képviselni, csak ehhez lejjebb kéne adni minden embernek a saját igényeiből és meghozni bizonyos kompromisszumos döntéseket...de nyugodtan értékeljetek le, attól még ez a valóság. 2-es voltam...

2020. dec. 18. 07:35
 7/8 anonim ***** válasza:
92%
Fiatal vagyok, nem fogok a Momentumra szavazni.
2020. dec. 20. 23:32
 8/8 anonim ***** válasza:
A Momentumnak kb annyi jelentősége van, a politikai életre, mint a piszoknak a köröm alatt.
2020. dec. 28. 22:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!