Az ellenzékiek miért ítélik el Szájert Józskát? Nem képmutatás ez a részükről, amikor pont ők hangoztatják, hogy mindenkit el kell fogadni, legyen Budapest Pride meg stb..?
Igen, ellenzéki vagyok.
És pl olvastam olyan posztokat a Facebookon ellenzéki oldalaktól, hogy "Szájer felesége is mondjon le, mert nem normális az a nő, aki ilyen beteg ember mellett élt"
Szóval hol van akkor a tolerancia? Meg mi az, hogy "beteg ember" amikor ők a legnagyobb LMBTQ pártolók?
"És pl olvastam olyan posztokat a Facebookon ellenzéki oldalaktól"
Melyek ezek az oldalak?
Mondjuk az benne van,hogy ne paráználkodj.
De mindenki megtéved élete folyamán.
Elmond három miatyánkot azt jóvan.
Nem, ahhoz túl fantasztikus vagyok.
Te egy Aranykalászos Fészbuk-harcos vagy, nem ellenzéki.
Ha nem volnál fideszes fészbuk-harcos, akkor nem en bloc ellenzéket említenél egy olyan kérdésnél, mint amit feltettél.
...és nem próbálnád az ellenzékre tolni a szemforgató sunyi képmutatást, ami Szájer kapcsán megint előjött az orbánistákból.
Szóval Harcos, ezen még dolgoznod kell, mert nem csak a lóláb lóg ki, hanem az egész ló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!