Így is úgyis a fideszre szavazok. Sőt az egész család. Na most akkor miért ne használnám ki a helyzetet? Tisztelt ellenzékiek mondjátom már meg hol osztogatják a krumplit?
Én nem tudom hogy lövik be azokat akiket győzködni kell, de itt a városban a társasház lépcsőházába simán bejárt a nyanya propagálni a Fideszt. 2x is becsöngetett: 1x a tavalyi választásokkor, akkor adott egy reklámszatyrot (fideszes reklámszatyor), benne:
> Toll
> Hűtőmágnes
> Levél Orbán Viktortól
> Egy képeslap a területi képviselő jelölttől
> Egy csokis keksz
A néni megkért, hogy menjek el szavazni és X-eljek a Fideszre.
Erre elmentem másnap és behúztam a Jobbikot. ;)
Múltkor is volt itt, becsöngetett szerintem az EP választások miatt. De csak egy szórólapot adott. :(
Amúgy múltkor láttam ezt az asszonyt a városban amikor lementem cigiért. Húzta a banyatankot.
Szerintem ilyen főállású Fidesz propagandisták vannak országszerte, hogy behúzzák a szavazókat, akik leszarják a belügyeket egy csomag szotyiért.
Legközelebb már nem megyek el szavazni, mert semmi értelme ha az én 1 szavazatomat (amit átgondoltam, mérlegeltem stb ) üti 20 ellenszavazat a putriból csak mert kaptak 2 felest és egy sört.
A demokrácia itthon meg van b*szva.
De hátha kihalnak a nyuggerek, mert nekik jelentős részük van ebben..
27f
Krumpli ugyan nincs benne, de ha a papát és a mamát még idejében bejelented a kerületbe, akkor ők is kaphatnak kampány... bocsánat, ajándékcsomagot ;)
8.
Én is ezt akartam kérdezni...
Most az a kérdés, hogy az ilyen kijelentés sértő-e? Vagy a kérdésben a falusiak sértegetése?
Mert vagy oszt krumplit, a fidesz, vagy nem, az oldal cenzorai helyénvalónak tartják. Miközben én, ha egyértelmű hazugságot minden kétséget kizáróan cáfolok, perceken belül ezt az üzenetet kapom:
" Tisztelt Felhasználónk!
Hozzászólásaidat áttekintve látható, hogy azokban sorozatosan megszeged weboldalunk szerzői jogokra vonatkozó szabályait! Kérjük, olvasd el az oldal szabályzatát (a linkje megtalálható az oldal alján) és a továbbiakban ennek megfelelően használd az oldalt, ellenkező esetben a hozzáférésed korlátozásra kerül!
(a) Tilos trágár kifejezéseket, sértő szavakat, másokban megbotránkozást, félelmet keltő kifejezéseket használni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!