Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Így is úgyis a fideszre...

Mindentudó99 kérdése:

Így is úgyis a fideszre szavazok. Sőt az egész család. Na most akkor miért ne használnám ki a helyzetet? Tisztelt ellenzékiek mondjátom már meg hol osztogatják a krumplit?

Figyelt kérdés
Én is felvenném a potya krumplit. 5 -en szavaztunk. Ha két kilót adnak az már ugye 10 kiló. Falun élek de hiába kérdeztem senki nem tudta megmondan hol osztják. Ezért kérdezném az ellenzéki szavazóktól. Bács-Kiskun megyéről lenne szó. Ja és utólag is odaadják vagy erről már lecsúsztam? Esetleg ha tudjátok az önkormányzati választás előtt hol osztják azt megköszönném. 10 kiló az 10 kiló. Minden segítséget meghalgatok. És érdekelne hogy újkrumpli vagy tavaji. És milyen fajta ? Mert mi a Desirét szeretjük legjobban.
2019. máj. 27. 10:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akinek az erkölcsi állapota okán önmagában meg van hajlandósága a korrupció kormányára szavazni annak nem jár a kolompér. Azt a hezitálóknak adják akik tudják, hogy nem pont a maffiára kéne szavazni, de a szegénység is nagy úr. :(
2019. máj. 27. 14:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Na.....

Most osztottam krumplit vagy nem! 😄

Akik engem sértegettek (akàr drasztikus személyeskedéssel) azokat vissza sértegettem, vagy mem?!!

2019. máj. 27. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!