Ha Szlávik szerint a tetőzés karácsonyra várható, a Kúrmány hogy tervezhet "nyitást" épp karácsonyra?
Egyszer:
Szlávik: Remélhetőleg karácsonyig tetőzik a járvány (remélhetőleg.....)
Másik:
Korlátozások nélküli karácsonyt szeretne az Orbán-kormány
Tehát akkor, a járvány jó esetben karácsonykor tetőzik (jó esetben) vagy később.
De hogy a csúcs közelében leszünk akkor, az eléggé sanszos.
És ehhez képest a Kúrmány ÉPP ekkorra tervez enyhítést, sőt teljes feloldást...
???
Ugyanazt a totális ostobaságot akarják megismételni ami a nyáron volt? Menjen mindeni ahova akar, nulla korlátozással aztán majd 1 hónapra rá meg vonyítunk hogy jajjj összeomlik az egészségügy?
Nem arra a részre írtam, hogy hazugság. Az alapvetően igaz. Az más kérdés, hogy mondjuk a 150 halott közül 140 már valóban a covid következményeibe hal bele, 10 van, aki csak pozitív éppen a halálakor.
Viszont amit az influenzáról írtál, az egyátalán nem igaz.
Ezt tudod bizonyítani? Müller Cecília valami 8%-ról beszélt pár napja.
Az influenza melyik része hazugság szerinted?
Müller Cecília azt mondta, hogy a halottak 8%-ának nem volt alapbetegsége.
Ez nem egyenlő azzal, hogy csak 8% halt bele a covid szövődményeibe.
Ha van egy szívbeteg ember, aki bár beteg, elélhetne még 10-20 évet, ha figyel az életmódjára, elkapja ezt a szart és nem bírja el a fertőzést a szíve, szerintem nyugodtan mondhatjuk, hogy a covid miatt halt meg.
Az influenzáról: Az influenza szezon hónapokig tart. Te azt írtad, hogy ekkor havi 6000 ember hal bele ebbe a betegségbe. Az igazság az, hogy az influenza halálozási aránya kb 0,1% összességében, így egy hónap alatt végig kellene mennie az egész országon kis túlzással, hogy kijöjjön ez a szám. És akkor a szezon többi hónapjáról nem is beszéltünk.
Magyarországon évente tüdőgyulladásban kb 1000-2000 ember hal meg normál esetben.
Most jelenleg is 640-en vannak gépen emiatt. Csak a jelenleg gépen lévők közül úgy 300 nem fog róla lekerülni élve. Ez szerintem elég beszédes adat....
Azt amúgy tudod, hogy általában hányan vannak Magyarországon lelegeztetogepen? Plusz az megvan, hogy az összesített halálozás a tavalyi alatt van még mindig?
Értem, hogy rettegni kell, mert azt tolják mindenhonnan, hogy mind meghalunk, de ez az igazi hazugság.
Nem a vírus létét tagadom, hanem az intézkedések és azok eredményének az arányosságát nem látom.
Magyarországon általában olyan 1200-an vannak talán intenzíven egyszerre, ha minden igaz. Most stabilan a covid miatt vannak olyan 1000 körül (ugyanis nem csak azok vannak intenzíven, akiket lélegeztetnek).
Őszig Magyarország megúszta a covidot, azt ki lehet jelenteni. Most viszont gond van, és ezt kellene felfogni. Mert lehet magyarázni, hogy 9 hónap alatt nem sok a 4600 halott. De ha rájövünk, hogy ebből 3000 az utolsó 1 hónap, illetve több, mint 850 az utolsó 1 hét, akkor azért el lehet gondolkodni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!