Ha Szlávik szerint a tetőzés karácsonyra várható, a Kúrmány hogy tervezhet "nyitást" épp karácsonyra?
Egyszer:
Szlávik: Remélhetőleg karácsonyig tetőzik a járvány (remélhetőleg.....)
Másik:
Korlátozások nélküli karácsonyt szeretne az Orbán-kormány
Tehát akkor, a járvány jó esetben karácsonykor tetőzik (jó esetben) vagy később.
De hogy a csúcs közelében leszünk akkor, az eléggé sanszos.
És ehhez képest a Kúrmány ÉPP ekkorra tervez enyhítést, sőt teljes feloldást...
???
Ugyanazt a totális ostobaságot akarják megismételni ami a nyáron volt? Menjen mindeni ahova akar, nulla korlátozással aztán majd 1 hónapra rá meg vonyítunk hogy jajjj összeomlik az egészségügy?
megmondták már szeptemberben késő őszre télre meglesz a napi 200... megmondták nem? ott a net lehet ellenőrizni...
hát haladunk!! még csak napi 150 bele kell húzni.
150 olyan halott van, akinek az alap betegsége megjelenését követően volt pozitív COVID tesztje, ez nem egyenlő azzal, hogy 150 ember meghalt a COVID miatt.
Influenza szezonban havonta meghalnak influenza miatt (nem pedig influenzára pozitívan tesztelve valaha) 6000-en, ami napi 200, mégsem zárjuk be az egészséges embereket. Ez egy olyan vírus, amit egészséges immunrendszerrel észre sem veszel, ha bekapod.
Tetszik a demagógiád 14-es.
Sajnos a COVID osztályok zártak. Egész évben szartam a korlátozásokra, amikor lehetett utazni utaztam Európán belül, jártam edzeni, amíg Orbán be nem záratta, tömegközlekedéssel járok Budapesten belül, buliztam rengeteget, voltam Siófokon az éjszakában 1 hetet, 2 esküvőn, 1 legénybúcsún szeptember-októberben, és baszki nem sikerült elkapni ezt a hihetetlen fertőző vírust. Én tényleg mindent megpróbáltam, a héten csináltam szerotológiai tesztet, hogy átment-e rajtam ez a fos, mert mióta fagyban kell futni azóta göthös vagyok, de sajnos nem COVID-os lettem, így nem is számít.
"Amúgy Svédország hogy van?"
úgy van svédország hogy hivatalosan a svédek által is elismerten megbukott a svéd modell, korlátozások tömkelege és nagyon rossz mutatók
úgy van svédország.
Feladták a svédek: korlátozásokat jelentettek be
Lofven tájékoztatása szerint kész szigorúbb intézkedéseket is megfontolni a nyilvános összejövetelek korlátozására, ha a bejelentett lépések nem gátolják eléggé a fertőzés terjedését.
Svédországot sokan említették jó példaként a nyájimmunitás-kísérlete miatt. Az országban azonban magasabb volt a halálozási ráta, mint a szomszédos államokban.
A Financial Times is foglalkozik a témával rávilágítva, hogy az ország állami epidemiológusa tavasszal még ezt a mottót használta: „Csak ősszel ítélkezz Svédország felett”. Emellett Anders Tegnell májusban és a nyáron is kitartott, miközben azt állította, hogy Svédország Covid-19-től eredő magas halálozási arányát a második hullámban „magas immunitás követi, és az esetek száma valószínűleg elég alacsony lesz ”. Itt az ősz, és Svédországban a Covid-19 kórházi ápolásai gyorsabban emelkednek, mint Európa bármely más országában – mutat rá cikkében az FT.
na ÍGY VAN svédország!!!
na így! kérdésed megválaszolva?
"Influenza szezonban havonta meghalnak influenza miatt (nem pedig influenzára pozitívan tesztelve valaha) 6000-en, ami napi 200, mégsem zárjuk be az egészséges embereket. Ez egy olyan vírus, amit egészséges immunrendszerrel észre sem veszel, ha bekapod."
Nem sül le a pofádról a bőr, hogy így hazudsz?
"150 olyan halott van, akinek az alap betegsége megjelenését követően volt pozitív COVID tesztje, ez nem egyenlő azzal, hogy 150 ember meghalt a COVID miatt."
Ez a része nem, de abban már biztos lehetsz, hogy a nagyon nagy részük a covid miatt hal meg. De pl volt egy 21 éves csaj, akinek perforált vakbélgyulladás és hashártyagyulladás volt alapbetegségnek írva. Ő nyilván nem a covidba halt bele. (Nyilván az alapbetegség is fontos tényező, de mikor valakinek van egy magas vérnyomása, amivel még ellenne mondjuk 25 évet, ez a szar meg elviszi két hét alatt, akkor azért merész azt mondani, hogy a vérnyomása ölte meg.)
Viszont az szépen megfigyelhető, hogy a halottak száma arányosan megy fel, ahogy növekszik a lélegeztetőgépre került emberek száma, amire pedig nem poénból rakják az embereket.
Ez a vírus pedig elsősorban a tüdőgyulladás miatt veszélyes. Nyilván alapbetegségekkel azt nehezebb megúszni, de továbbra sem arról van szó, hogy az alapbetegséged öl meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!