Szerintetek mikor tér észhez a kormany, es vezeti be az elkerulhetetlen korlatozasokat?
"Szerintem mindenkinek nagy "napernyővel" vagy képzeletbeli napernyővel, kellene közlekedni, és két napernyő sosem érhet össze."
Tavasz óta mondják, hogy tartani kéne a tavolsagot, nem találtál fel semmi újat.
Nekem az a fura (és a dühítő), hogy fél évvel ezelőtt, amikor még csak napi 200 fertőzött volt a MAXIMUM, ezerrel ment a pátoszos ömlengés, hogy “vigyázzunk egymásra”, “maradjanak otthon”.
Most pedig, hogy napról napra dőlnek meg a 2-3 ezres rekordok, már senkit nem érdekel, mennyien hurcolják a vírust, és nem tesznek ellene semmit.
Értem én, hogy “kell a pénz” mindenkinek, de lehet, hogy valaki észrevétlenül, közterületen járkálva lazán kihordja, más meg szó szerint BELEDÖGLIK.
13-as nagyon ott van amit irtal. Nalunk lehetne home office de nem engedik! Allami szerv...
Viszont az eü ha elkezd beleroppangatni (intenziv osztalyok tarthatatlanok lesznek es majd vezeto vilaghirre teszunk szert, mint az olaszok tavasszal, akkor lesz szigoritas).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!