Szerintetek mikor tér észhez a kormany, es vezeti be az elkerulhetetlen korlatozasokat?
Már rég feladtam a reményt, hogy itthon bármit is tesznek. Olvashatod, az emberek többségének csak az számít, hogy a saját kis mindennapi életébe senki ne *gasson bele. A legtöbben még a maszk ellen is agitálják a többieket.
Én 80% home officeban vagyok, így kb. a "partvonalról" nézem, mi lesz.
Szerintem min. meg kellene adni a lehetőséget annak, aki komolyan veszi a helyzetet, az védekezhessen; tehát hivatalosan lehetőséget kellene adni a home officra / digitális oktatásra stb. annak, aki akarja, és ahol a munkakör ezt lehetővé teszi.
Aki meg kockáztatni akarja az egészségét / életét meg a rokonaiét / barátaiét, hadd tegye azt!
14 16-nak:
"mindenkinek csak egy élete van és neki csak az számít,jogosan" - ezzel teljesen egyetértek, ezért sem jogos arra kényszeríteni az embereket, hogy akaratuk ellenére kockáztassák az egészségüket / életüket!
"nem mindenkinek olyan haszontalan munkája van amit otthonról is el lehet végezni" - ezt csak személyeskedő, rossz viccnek szántad, ugye? Ma már rengeteg SZELLEMI munkát el lehet otthonról végezni. Ha neked nem ilyen munkád van, az a jelenlegi helyzetben pech, de akkor meg miért vagy kiakadva a védekezés lehetősége ellen? Most akkor félsz vagy nem? Vagy csak irigy vagy?
"a maszkhordásról pl. már egyértelműen kiderült ... Legjobb esetben is csak késleltetik azt, hogy mindenki elkapja."
Pontosan ez a cél! Késleltetni. Hogy mindenki kaphasson egészségügyi ellátást, akinek szüksége van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!