Ha elkerulhetetlen az utkozes hogy "jobb" nagytestu kutyat elutni? Az auto szempontjabol kozepen jobb eltalalni, vagy a kerekkel?
Kanyarban atmentem egy nagytestu kutyan(mar elutottek, gondolom ugyan abbol az okbol kifolyolag amiert en sem lattam).Mire eszrevettem mar nem volt mas valasztasom, minthogy atmenjek rajta.Probaltam a ket kerek koze igazitani a kutyat remelve,hogy igy jobban elosztodik az utes ereje vagy esetleg atfer az auto alatt,de mivel nemetjuhasz meretu volt, megutotte az auto alljat. Erzetre mintha egy hatalmas katyuba mentem volna.
Holnap reggel viszem szervizbe az autot, fogalmam sincs milyen kart okozhatott, de nem hagy nyugodni, hogy meg lehetett-e volba uszni kisebb karral.(Kikerulni nem tudtam a szembe jovo auto miatt.)
Ez volt a jó megoldás egy ekkora kutyánál.
Kárt nemhiszem hogy csinált, ahhoz túl puha.
"azért nehezen csúszik fel a motorházfedélre."
Mesélj még, mr. szakértő.
Te meg tanulj már meg olvasni!
Elütött állatról van szó = fekszik a földön, és nem bivalyról beszélünk hanem kutyáról. Na meséld már el, egy földön fekvő kutya, hogy csapódna fel?
Szerencsere aprosaggal megusztam.A kipufogo cso alatti rud elgorbult kicsit es a motorhaz also burkolata egy helyen berepedt, de ezen kivul semmi komoly kart nem okozott.Egy karcolas sem keletkezett lathato helyen.
Ha az adott sebesseggel oldalrol utom el valoszinuleg nem tudtam volna az autot az uton tartani, de az is lehet hogy kitort volna a felfuggesztes a szerviz szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!