Miből tud ennyi mindent adni a kormány az utóbbi években? Tényleg ennyire jól megy a gazdaság?
Teljesen le vagyok döbbenve, hogy hiába a korona válság, mindig csak osztogatnak ezt azt amazt. És nem csak most, az orvosok 120%-s béremelésére, a pedagógusok 40? (ezt nem tudom pontosan) és a legújabb, az ápolók stb 20%-a és további 30%-a-ra gondolok, hanem amit idén, meg korábban is adtak.
Valahonnan akkor mégis jön a pénz, mert elvenni nem nagyon vett még el
Szerintem valaki áll mögöttünk. Nem?
"Szerintem valaki áll mögöttünk. Nem?"
Pármillió adófizető. Nyugi... ki fogod te ezt fizetni, csak nem hálapénznek, hanem adónak fogják hívni.
"Én már nem hiszek ebben 4-es. Évek óta ezt mondogatjá(tok), és azóta sem lett olyan adó, ami mondjuk engem érintene."
Nem is az adókerülőktől, az oligarcháiktól, haverjaiktól, lekenyerezettjeiktől veszik el a pénzt, azoknak inkább adják.
Kész csoda, hogy végre adnak az orvosoknak, de ezt is csak mert már muszáj mert ha a legrosszabbkor kezdenek sztrájkolni az orvosok, akkor rámehet a 2022-es választás.
"Évek óta ezt mondogatjá(tok), és azóta sem lett olyan adó, ami mondjuk engem érintene."
Örülök, hogy gyakorlatilag semmit sem használsz a világ dolgaiból. Boldog életed lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!