Miért sértette volna meg Vera Jurova Úniós biztos a magyar embereket,amiért "betegnek" nevezte a magyar demokrácia állapotát?
Figyelt kérdés
Nem a teljes"magyarság" tehet erről,én valahogy nem érzem magam megsértve ezzel.#Vera Jurova #beteg demokrácia
2020. szept. 30. 20:48
11/12 anonim válasza:
Látod erről beszélek. Ha a lopás szóbakerül ti csak félrebeszélni tudtok. Pedig színt kellene vallani. Mondd ki ha úgy gondolod, hogy nem zavar ha meglopnak, nem zavar hogy azokat a pénzeket amit az unió a magyar emberek életszínvonalának növelésére ad egyesek a saját luxus életszínvonaluk finanszírozására használnak.
Te négy évente ennek tudatában adod le a voksod a választáson.
Pedig egyszerű kimondani : Igen, én a tolvajok pártján vagyok.
12/12 anonim válasza:
Jurova éppen hogy megvédi a Magyar embereket a hazug tolvaj miniszterelnöküktől. Aki lopja a közpénzt, aki elveszi a munkások jogait, aki a civil támogatásokat felhasználó szervezeteket vegzálja, aki a saját vejét is gazdagítja az ellopott közpénzből stb-stb. Miközben erőszakkal tolja be az embereit az összes államhatalmi szervezetbe így szerezve uralmat szinte mindenki felett, annak érdekében hogy hatalmon tudjon maradni és sokáig tudja még "fejni" az állam kasszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!