Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Zagyva így érti a hagyományőrz...

Zagyva így érti a hagyományőrzést? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

[link]

szerintem ez gusztustalan! nem kéne kizárni a Jobbikból?

UI: légyszi a zsidózást mellőzétek! legalább érvekkel próbáljátok alátámasztani, ha véditek ezt a *****!

2010. aug. 6. 14:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
54%
800 ezer honfitársunknak ez az igényszintje, ők ilyen figurákat képzelnek el a 21. századi Magyarország élén. Ne csodálkozz, hogy itt tartunk.
2010. aug. 6. 15:35
 12/28 anonim ***** válasza:
30%
Ha csak ő lenne ilyen a "nagymagyarok" közül!
2010. aug. 6. 15:43
 13/28 A kérdező kommentje:

A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:26

csak, mert nem kívánom más emberek halálát antimagyar vagyok?-.-

hát az ilyesmire tényleg van igény! Ez a kérdés miért lenne provokáció? csak mert lerántja a leplet a "hagyományörőkről"? még őket is lejáratja!

Az pedig, hogy "csak" a frakciónak a tagja, nem a legjobb érv, mert ha már a frakció tagja, (tehát Jobbikos színekben politizál, csavarhatod ezt még, de akkor is ez a lényeg), akkor viselkedhetne normálisan is, mert ezzel a Jobbikot is lejáratja! Amúgy nem vagyok valami nagy híve a Heteknek, de ilyet akkor sem mondanék/tennék velük!

2010. aug. 6. 16:20
 14/28 anonim ***** válasza:
40%

Hadd ne lepődjek meg hogy ezt az undorító cikket a Hit Gyülekezete nevű szekta egyik legnagyobb támogatója írta.

Helyreigazítást követel és rágalmazás ügyében feljelentést tesz Zagyva György Gyula jobbikos képviselő a Hetek című lap ellen. A Hit Gyülekezetéhez közel álló szélsőséges sajtóorgánum pénteki számában azt állította, hogy a HVIM elnöke a Magyar Szigeten életveszélyesen megfenyegette két munkatársukat.

A képviselő pénteken kiadott közleményében leszögezi: a hetilap összeállításában "a valós tényeket és az elhangzottakat elferdítve" keltette azt a látszatot, mintha életveszélyesen megfenyegette volna a lap munkatársait.

A sajtótörvényben rögzített jogomnak megfelelően helyreigazításért fordulok a sajtóorgánumhoz, és rágalmazás ügyében feljelentést teszek a Hetek újságírói ellen - zárul Zagyva György Gyula közleménye.

2010. aug. 6. 16:37
 15/28 A kérdező kommentje:
Szerintem az, hogy valakit bezárnak és csattogtatják a karikás osotrt előtte undorítóbb-.-
2010. aug. 6. 16:38
 16/28 anonim ***** válasza:
69%

Nem azért, de te ezt a sületlenséget komolyan elhiszed?

A Magyar Szigetet egyébként is rengetegen támadják, és akkor még ezt megtenné a Gyula? Bezárja az újságírót stb...

ABSZURD!

2010. aug. 6. 16:40
 17/28 A kérdező kommentje:

miért ne tenné? ott élet és halál ura, mint látjuk!

Simán hihető a viselkedésüket, világnézetüket is tekintve! Gondolom azt hiszi, hogy könnyen tisztáa moshatja magát! valószínű, be volt b*szva és nem gondolta ezt végig rendesen! egy pillanatra nemzetvezetőnek képzelte magát!

2010. aug. 6. 16:44
 18/28 anonim ***** válasza:
69%
Tudod nekem is ilyen ördögi világnézetem van. Lehet nyugodtan leköpködni, de ez egy oltári nagy hazugság. Aki ért az ostorcsattogtatáshoz az tudja hogy egy barrakban ehhez nincs hely.
2010. aug. 6. 16:48
 19/28 A kérdező kommentje:

uramjézus-.-

most akkor ezt el is kéne hinnem? honnan tudod, hogy mekkora volt az a barakk? olyan gyengék az érveitek, mint a grúz hadsereg az oroszokkal szemben!

2010. aug. 6. 16:50
 20/28 anonim ***** válasza:
69%
Firkantani tudod bárki tud. Várjuk azokat a hangfelvételeket. Vagy miért késnek ennyit? Nem készültek még el vele a stúdióban? Onnan tudom, hogy mekkora egy ilyen barrak mert voltam már a Magyar Szigeten.
2010. aug. 6. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!