Dr.Hadházy Ákos Ányos független országgyűlési képviselő úr miért nem indult eddig egyszer sem a miniszterelnöki pozícióért?
Figyelt kérdés
Szerintem Dr.Hadházy Ákos Ányos állatorvos és független országgyűlési képviselő úr egy nagyon karizmatikus és magával ragadó,a magyar vírtust jól reprezentáló,férfias és bátor politikus.
Karácsony Gergely vagy Gyurcsány Ferenc helyett neki kéne indulni 2022-ben a miniszterelnöki pozícióért!
Szerintetek eddig miért nem indult?
2020. szept. 10. 14:56
11/15 anonim válasza:
Sejtettem, hogy éppen az a tag van, aki ezeket az idióta kérdéseket teszi fel.
12/15 anonim válasza:
Zárjuk rövidre: azért mert egyik párt sem jelölte, illetve nem állt be mögé. Viszont több párt is kizárta, vagy kipenderítette (egy párttársa még pofán is verte egyszer). Nem az a tipikus integráló figura (és akkor még finoman fogalmaztam). :)
13/15 anonim válasza:
"meg lónak a f....t" tőle idéztem.
14/15 anonim válasza:
Ő egy jó politikus, aki szerencsére gyűlöli az Orbán-rezsimet, és Mészárosékat
15/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok, csak azért nem ő lesz a miniszterelnök jelölt, mert nem párttag, illetve nincs jogi végzettsége
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!