Miért LMP?
Voltak/vannak benne szimpatikusabb arcok és gondolatok. Schiffer okos ember, Sallai is alapvetően rendes, Csárdi sem rossz, Keresztes L. L. is jókat mond, Ungár is.
Schmuck Erzsébet nem tudom, hogy pontosan melyik területért felel. Széllel meg Hadházival annyira nem vagyok kibékülve.
Aztán ott van/volt az etikai bizottság Moldovánnal. Nem tudom, hogy működne a Bázisdemokrácia ha kormányon lennének, de jó hogy van ilyen ellenzéki párt is.
Inkább szimpatikusabbak, mint a többi ellenzéki párt...
Neked kérdező mi a véleményed a pártról?
Azért kérdeztem, mert nem igazán ismerem a pártot és nem szeretnék, úgy véleményt mondani róla.
És amit látok a parlamenti felszólalásokban, az nem igazán tetszik. De ez nagyon egy felületi nézet, ezért is gondoltam, hogy akik a pártra szavaznak azok miért szavaznak rájuk.
Kérdező! Mi nem tetszik náluk konkrétan.
Nekem szimpatikus amit Ungár mond pl. otthonápolás témakörben, illetve szerintem helyes, hogy megkérdőjelezik a paksi bővítést, meg a Belgrádi vasútfejlesztést. Nem neoliberális a gazdaságprogramjuk. Talán segítenének jobban a kkv-knek, oktatásban és egészségügyben béremelést és fejlesztéseket foganasatinának.
Határontúli magyarokról is jókat mondanak, meg a szomszédokról is.
De nem tudom, nem olvastam el részletesen a programjukat..
utolsó vagyok. Inkább itt válaszolok. Nem értem ezt a 'szemtelen' párt kifejezést. A politikusok habitustól függően ütik egymást, ez mindig így volt és így is marad.
Őszintén nem jött át, hogy mire gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!