Miért kell, újra az NRSZH-ba mennem, felülvizsgálatra, ha idén (2014. Január. Hónapban) voltam már egy ilyen vizsgálaton? Lehet, hogy így akarnak kicsinálni a "Nagyok"?
Figyelt kérdés
Idén,(2014.Január.Hónapban) voltam a Tököli Úton felülvizsgálaton. De az NRSZH-s eredmény én személyesen nem kaptam meg. Csak a M.Á.K,meg a Nyugdíjfolyósító. Interneten és faxon megküldték,az eredményt,és továbbra is kapom,az ellátmányom. A kérdés,hogy vajon meddig? Most a munkahelyem kitalálta,hogy menjek el,egy komplex NRSZH-s vizsgálatra,mert nekik hatósági bizonyítvány kell,ami után megkapják az egyéb támogatásokat. Csak azt nem értem,hogy az idén Januárban készült vizsgálati eredmény,miért nem elég nekik,és miért nem adják ki,a szakvéleményt? Pedig nekik ez csak egy gombnyomás lenne. Voltam nemrég a Budapest III-kerület Váradi utcában,ahol flegmán,arrogáns hangnemben azt mondták,"Hogy minket ez,most nem érdekel,a maga érdekében végeztesse el,a vizsgálatokat!" Amikor rákérdeztem,hogy ez a jogszabály,vagy rendelet mióta van életben,arra is flegmán,arrogánsan azt mondták,hogy "Minket ez most nem érdekel! Intézkedjen,a saját érdekében!" Erre,Én azt mondtam, "Ha gondolják Én is tudok hangnemet változtatni..." Ott a Váradi utcában mindenki (Ügyfelek) fel voltak háborodva,és nekem adtak igazat. Kérdem Én? Ilyenkor hol van,az internet,a fax,és egyéb távközlési eszközök? De bezzeg,ha az ő érdekük úgy kívánja,már egyből van minden! Ugye? Lehet,hogy most egy kicsit megleckéztetnek,mert az utóbbi időkben kritizáltam egyes témákban a kormányt? Pedig párt semleges,és független vagyok. De Magyarországon talán a Demokrácia alapja,a szólás szabadsága csak elméletben,és papíron létezik. Várok minden választ!#Miért kell újra #az NRSZH-ba mennem?
2014. júl. 24. 22:38
1/2 anonim válasza:
Nem lepődtem meg, az RSZSZ-ekkel és az NRSZH-val kapcsolatban nagyon sok panaszt szoktam kapni magam is.
Kérdésem! Milyen felülvizsgálat volt januárban? Ezek alapján két különböző dologról lehet szó (ilyet az emelt összegű családi pótlék esetében szoktak csinálni!).
Jellemző az információhiány.
Amennyiben valóban nincs komplex felülvizsgálata, azt feltétlen intézze el:
- hatósági bizonyítvány
- orvosszakértői vélemény
- oda szüskéges rehabilitációs terv miatt.
Indiszkrét és egyértelmű kérdés, de Ön sérült (megváltozott munkaképességű)?
2/2 anonim válasza:
Még két dolog:
-2012 óta élnek ezek a szabályozások.
Csodálkozom, hogy csak idén kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!