Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondoltok a jelenlegi...

Mit gondoltok a jelenlegi kormányról?

Figyelt kérdés

Szerintetek a Fidesz képes talpra állítani az országot?

Örültök,hogy ők kerültek kormányra?

Szerintetek a következő 4 év múlva is megnyerhetik a választásokat?

Megint rájuk szavaznátok?

És mi az amivel nem értetek egyet,a fidesz tervei közül?

Kérlek ne vesszetek össze azon,hogy ki milyen nézetet vall!!!!

Csak az egyéni véleményetekre vagyok kiváncsi!

2010. júl. 30. 19:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
78%

Én is láttam egyébként ezt a hír tv-ben, sajna linket nem tudok, de a honlapján ha tudok találni valamit akkor azt linkelem

Ezt azért nem veri nagydobra a média

Pedig kellene

2010. aug. 1. 21:50
 22/28 anonim ***** válasza:
28%
A kormány nagyon jól működik szerintem. Én támogatom őket.
2010. aug. 7. 23:44
 23/28 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem igazán lehet megállapítani, hogy hogyan működik, mert eddig lényegi dolgokat nem tettek, majd jövő ilyenkor meglátjuk, hogy jól vagy rosszul. Kíváncsi leszek az új adózásra, az új alkotmányra, majd ezek után beszélhetünk jó vagy rossz munkáról.
2010. aug. 12. 22:17
 24/28 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem sem lehet ennyi hónap után megítélni a munkájukat. Számomra volt olyan intézkedés, ami tetszett (ha egy kicsit is, de ellenállni az IMF-nek; orvosi röghöz kötés megszüntetése), és volt olyan, ami nagyon nem (erőteljes központosítás; hogy már megint a "gárda" a legfőbb ellenség). Nem hiszem, hogy rájuk szavaznék, és, hogy megnyerik-e a következő választást, azt senki sem tudja megmondani. Az majd a következő 3 és fél év tevékenykedése után lesz világos. Ha a közbiztonság ugyanilyen rossz lesz, vagy még rosszabb, akkor szerintem pl. a Jobbiknak lesz esélye leváltani, de legalább is átvenni az MSZP helyét.
2010. aug. 13. 10:59
 25/28 anonim ***** válasza:
32%
Teljesen korrekten haladnak. Hajrá Fidesz !
2010. aug. 13. 11:09
 26/28 anonim válasza:
50%

Szerintetek a Fidesz képes talpra állítani az országot?: lehet, bár nem könnyíti meg a dolgukat, hogy szembeszálltak az EU-val.

Örültök,hogy ők kerültek kormányra?: nem.

Szerintetek a következő 4 év múlva is megnyerhetik a választásokat?: nem rajtuk múlik, hanem, hogy lesz-e egy támogatható alternatíva

Megint rájuk szavaznátok?: eddig se, ezentúl se. jobbra soha

És mi az amivel nem értetek egyet,a fidesz tervei közül?: hát én leginkább az egykulcsos adóval, mert szerintem a gazdagok adózzanak sokkal többet, vagyonadó eltörlése is rossz, meg az, hogy leszarják Budapestet.

2010. aug. 13. 14:34
 27/28 anonim válasza:
50%

Ja és az se tetszik, hogy mindenhova de tényleg mindenhova Fideszes embert állítanak, gyakorlatilag minden pozíciót ők töltenek majd be, számomra teljesen úgy tűnik, mintha előkészítenék a terepet egy egypártrendszer bevezetésére. Mert ugye megtehetik. Meg az EU-ból is kiléphetünk.

Kérdezték az emberek Gyurcsányról, amikor még ő volt a miniszterelnök, hogy mit keres még mindig ott. Én ugyanezt kérdezem Orbánról. 98-02-ig kormányzott, utána vesztett. Általában egy vesztes választás után le szokott mondani a vezér, de ő csak megerősítette a pozícióját. Aztán 06-ban MEGINT VESZTETT, de mégis ő maradt. Ennek semmi értelme. Egy hataloméhes diktátor az az ember. Van néhány szimpatikus ember a Fideszben, de amíg ő a führer, addig nem lesz itt semmi jó változás.

2010. aug. 13. 14:38
 28/28 ceri ***** válasza:
22%

Nincs talpra állás. A kapitalizmusnak világméretekben is vége. Ennek a rendszernek vége, mindegy ki van hatalmon.

4 év múlva nem lesznek választások, addigra túl lesz az emberi társadalom az összeomláson. Nem szavaznék egyik pártra sem, amelyik kollaborál a világ kifosztóival. Ebben (mármint a hazaárulásban) az mszp-szdsz a bajnok. Ov-nek volt egy mondata, ami arról szólt, hogy egy teljesen más világ jön. No ha ez alatt azt értette volna, hogy Ő szakít a zsidó tőke kiszolgálásával, akkor talán tudnék rá szavazni.

2010. aug. 13. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!