Mit gondoltok a jelenlegi kormányról?
Szerintetek a Fidesz képes talpra állítani az országot?
Örültök,hogy ők kerültek kormányra?
Szerintetek a következő 4 év múlva is megnyerhetik a választásokat?
Megint rájuk szavaznátok?
És mi az amivel nem értetek egyet,a fidesz tervei közül?
Kérlek ne vesszetek össze azon,hogy ki milyen nézetet vall!!!!
Csak az egyéni véleményetekre vagyok kiváncsi!
Nem csaldótam bennük. Az előző kormányzásuk alatt is csak a gazdagokkal törődtek,most is azt teszik. Igaz,akkor még nem voltak ennyire diktatórikus törekvéseik.
Eddig semmi érdemleges dolgot nem tettek az ország gazdaságának helyrehozása érdekében! A terveik sem erre mutatnak! A Széchenyi-terv is csak azoknak lesz jó,akikk hajlandók a pénzből 10-20 %-ot lejattolni,mint azelőtt tették. Meg a Katolikus Egyháznak a templomok és plébániák felújítására.
4 év múlva pedig attól függ,hogy leváltják-e őket a szavazók,hogy a választási törvényt hogyan módosítja a Fidesz. Ők 20 évig akarnak kormányozni.
Azt,hogy a Holdon lenne a helyük de még ott is elég közel lennének Mo-hoz. Amúgy meg az előttem szólóval értek én is egyet, várjunk még minden lehet, de sok jóra ne számítsunk. Már most látszik a hatalmi diktatórikus törekvéseik csak a hatalmat akarja csak a saját feje után megy, neki még az Úr Isten se merjen ellent mondani
De Viktorkának már most rá kell jönnie, hogy mégis kell az EU seggét nyalnia mivel a széchenyi tervet is eu-s pénzből akarja létrehozni... He - he
Ilyenkor jó az EU mi? Előbb utóbb rá fog jönni a Magyar Társadalaom, hogy ekkora őrültnek nagy hiba volt hatalmat adni, csak félek addigra már késő lesz. Egy része majd ősszel a választások után a többiek pedig a 2011-es év elején, amikor bejön az új adórendszer és kevesebb lesz a pénzük havonta (ugyebár a kiskeresetűeket súlytja és ők vannak többségben)
Ja igen, és ha már becsületességről van szó, kezdje az egyéni vállalkozókkal akik minimálbérre jelentik be magukat és alkalmazottaikat (nekik sokszoor más megoldást nem hagynak mivel dolgozniuk kell hogy megéljenek) ott kezdődik tömlegével az adócsalás a kft. a következő 80000 bruttó a bejelentett kb. mindenhol (tisztelet a kivételnek ha van ilyen) őket miért nem ellenőrizgeti a drága fidesz...
69-nek!
mert ez az APEH dolga-.-
Az alkérdésekre válaszolok:
- Nem képes talpra állítani az országot. Semmiféle elképzelése nincs rá. Itt csak egyfajta elképzelés van, az, hogy hogy lehet kiépíteni a posztmodern pártállamot.
- Nem örülök. Nekem nem hiányzik még 20 év pártállam.
- Attól függ, megnyerhetik-e a választást, hogy hogy módosítják a választási törvényt. Lehet úgy alakítani, hogy bármi történjen, ők győzzenek. (Már bemutatták, hogy lecsökkentették a kopogtatócédula-gyűjtés idejét, aránytalanabbá tették az önkormányzati választást.)
- Most se szavaztam rájuk, legközelebb még kevésbé fogok.
- Nem értek egyet a diktatúra, a pártállam kiépítésével, a várható nemzetközi elszigetelődésünkkel.
"Szerintetek a Fidesz képes talpra állítani az országot? "
Nem.
"Örültök,hogy ők kerültek kormányra? "
Nem.
"Szerintetek a következő 4 év múlva is megnyerhetik a választásokat? "
Nem lesznek választások szerintem 4 év múlva.Ha mégis ők nem lesznek ott.
"Megint rájuk szavaznátok? "
Nem.
"És mi az amivel nem értetek egyet,a fidesz tervei közül?"
Semmivel.Teljesen más a gondolkodásmódom.
"Kérlek ne vesszetek össze azon,hogy ki milyen nézetet vall!!!! "
Nem érdekelne mások véleményei,a nézetei meg főleg.
"Csak az egyéni véleményetekre vagyok kiváncsi!"
Tényleg a Holdon lenne a helyük az MSZP-vel együtt.
nem muszáj csak az alpkérdésekre válaszolni!
Egyszerűen csak kiváncs vagyok mások véleményére!
Több infot szeretnék,hogy tájékozottabb legyek!
Érdekel az emberek véleménye!
hát néztem mostanság a tv-be Orbán Viktoral interjút!az volt a kérdés hogy mért lett nagyobb a fizetése és mért rolik még most is az ország helyzet!
válasz felháborodva :én igen is megérdemlem ezt a pénztutána terelte a szót hogy új munkahelyeket kell teremteni!
utolsonak!
linket nem tudok mert nem neten néztem!
és kb. 1hete a Hír tv-be volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!