Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményetek arról,...

Mi a véleményetek arról, mikor pártpolitikusok csinálnak tragikus esemenyekből hatásvadász zenei aláfestéssel kisfilmeket?

Figyelt kérdés

[link]

Ez az egész történet szörnyű, és az egészségügyet át kell szervezni, és nem is baj ha az ellenzék támadja ezzel a kormányt, de nekem izléstelenek ezek a videók (ahogy jár kel benne a politikus meg az akusztikai aláfestés).

2020. máj. 22. 15:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
76%

Az, hogy kint van a pártlogó, hát igen. Azért, hogy az emberek lássák, hogy nem a Fidesz van csak és a másik párt foglalkozik ezzel. Legalább eljut a hír hozzánk, az hogy az MSZP vagy DK vagy Momentum által tök mindegy. Az Origon és a Kormány TV-n sem fogod ezt látni.

Nagyon gáz... nagyon nagyon nagyon gáz ez a dolog. Nem csak Káslernak kell mennie, hanem Ceciliának és Viktornak is aki a parancsot kiadta.

2020. jún. 8. 11:48
 22/22 A kérdező kommentje:

Igen, lehet hogyha a FIDESZ lenne ellenzékben, akkor ők csinálnák ugyanezt fordított előjellel.

Szerintem be lehetne mutatni ezeket az eseteket dramatizáló zene nélkül is, mert ez nekem így az elhunytakkal szemben méltatlan.

2020. jún. 8. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!