Mi a véleményetek arról, mikor pártpolitikusok csinálnak tragikus esemenyekből hatásvadász zenei aláfestéssel kisfilmeket?
Figyelt kérdés
Ez az egész történet szörnyű, és az egészségügyet át kell szervezni, és nem is baj ha az ellenzék támadja ezzel a kormányt, de nekem izléstelenek ezek a videók (ahogy jár kel benne a politikus meg az akusztikai aláfestés).
2020. máj. 22. 15:10
1/22 anonim válasza:
Jah undorító, ez az érzelmimanipuláció, és képmutatás...
Az ilyenektől hányni tudnék.
2/22 anonim válasza:
Nem ők csinálják.
Van mögöttük egy tanácsadó vagy egy egész stáb és azok kitalálják, hogy milyen jó is lenne ilyet csinálni. A politikus meg rábólint, mert mostanában egymást próbálják alulmúlni a baromságokkal.
3/22 A kérdező kommentje:
2-es! Igen, de elég szomorú, hogy belemennek a politikusok.
Meg az áldozatok hozzátartozóit is csak részben értem, bár lehet tényleg ez a legkézenfekvőbb módja, hogy közöljék a mondanivalójukat a széles nyilvánossággal.
2020. máj. 22. 16:44
4/22 anonim válasza:
Örüljünk, hogy legalább "valakik" közlik az igazságot. Ha ez nem lenne mit sem sejtve élnénk, mint Észak-Koreába. Akkor csak az M1 maradna és nem tudnád mi az igazság. Szóval részemről mindegy, milyen módszerrek közlik, csak közöljék a valóságot. ;)
5/22 A kérdező kommentje:
Azért számtalan média van az M1-en kívül. Szerintem sok más hírportálnak jelentősebb a látogatottsága, mint az M1-nek.
2020. máj. 22. 17:20
6/22 Alex Fly válasza:
A Kásler biztosan jól szórakozott rajta... Ahogyan azt a Parlamentben is volt pofája kijelenteni.
8/22 Alex Fly válasza:
@6: hogy milyen jól elszórakoztatta a képviselő asszony, amilor megemlítette ezt az esetet...
9/22 anonim válasza:
#8 De mit jelentett ki Kásler a parlamentben?
10/22 Alex Fly válasza:
@9: már írtam. Hogy jól szórakozik az emberek halálán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!