Miért tűrjük mindezt?
Már látom mekkora lavinát indítok el ezzel, de csak megkell kérdeznem. Miért tűrjük, hogy a FIDESZ így kizsigereljen minket? Miért nem lehet tömegesen felkelni ellenük? Még ha nem is vérontásról van szó, nem forradalomról, de legalább több tízezres, százezres tömegtüntetésről.
Oké, oké, most ne jöjjön senki a koronavírussal, nyilván nem most akarom lázítani a népet. De a járvány előtt sem nagyon mozdultunk meg magunkért, vagy kifulladtak az akciók, egy-két kivételt leszámítva (az internet adó elleni tüntetés, pl), de miért nem tudjuk ezt többször megtenni?
A gazdagabbak egyre gazdagabba, a szegényebbek...ha nem is szegényebbek, de maradnak ott ahol vannak. Nyomorban él a legtöbb ember, rossz irányba megy az ország és csak rosszabb lesz. A közpénz a FIDESZ magánvagyona lett, kényükre-kedvükre módosítgatják az alkotmányt, az oktatás és egészségügy az összeomlás szélén.
FIDESZ-es válaszok 3...2...1...
Igen, azért is referáltam a Pogátsás linkedre, hogy ne érje szó a ház elejét..
Ezt küldöm a nagyobb minimálbér-emelésben kérkedőknek:
Zanzásítva a lényeg, ha a magyar minimálbér aránya az átlagkeresethez képest akkora lenne, mint pl Franciaországban, akkor nettó 180 000 Ft lenne.
Továbbá, ha valaki tud angolul, ajánlom figyelmébe Martin Myant írását:
Visszatérve a barátomhoz, aki szerint fantaszikusan megvalósult a távoktatás, kukkantson már erre a linkre, olvasson egy kis nem FIDSZES-es anyagot is:
Elég komoly ember az az orvos, aki itt maradt hungary-hunnia-panonnia hun-kun vér áztatta sztyeppen, szót nem találok az ilyen nemzeti elhivatottságú orvosokra, egészségügyi dolgozókra, mert külföldön utcaseprő kukásként is a háromszorosát keresné meg, mint itthon. Az van hogy itthon csak a politikusok vannak megfizetve, ők az egyetlen közpénzen élősködök, akiknek nem jára annyi a költségvetésből, mint amennyit maguknak megszavaznak. Ki lesz itt orvos
hungary-hunnia-panonniában, ha így megy 20-50-év múlva?
#18: A kevesebb több, drága barátom... :)
Az 1/5-öd megint azt hiszi, hogy ő a 4/5-öd... :D
17-essel abszolút egyetértek: teljesen felesleges akár csak beszélgetni is a kormány leváltásáról, amíg a világon SENKI sincs, aki akár egy picit is komolyan vehető lenne. Lehet Orbánt / a Fideszt utálni, de már a "rendszerváltás" óta ott vannak, fiatal koruk óta ebbe élnek, és kormányzati szinten is elég régóta "elkaristolnak". Te is beismered, hogy "nem tudsz igazán jó alternatívát". Azon kívül, persze, sok mindennel nem értek egyet, de elég sok ELVVEL igen ahhoz, hogy rájuk szavazzak.
"De én adnék egy esélyt Karácsonynak" - most kapott, bár fel nem foghatom, hogy tudott akár egyetlen szavazatot is összehozni. Nagyon remélem, hogy belebukik, mert NÁLA aztán tényleg szinte bárki jobb lenne. Még azelőtt kellene eltűnnie, hogy igazán sokat ártana Budapestnek.
Te miért hagyod? Na, ezért.
Miért veszed be, hogy a Fidesz nemzeti párt, csak mert bevándorlózik, miközben tízezrével egyesítette az ázsiai családokat, és a kedvenc kisebbségeit folyamatosan felzárkóztatja, vagy saját olimpiát rendez nekik?
#27 Zuglóban nagyon is szép munkát végzett. Ha Budapesten nem fog tudni, az azért lesz, mert a kedves kormány keresztbe tesz neki ott ahhol csak tud. Most is az önkormányzatoktól vonják el a gépjárműadót, a koronavírus járvány kezelés ürügyén, így aztán méginkább nem lesz pénzük.
Tényleg megkell fékezni azt a járványt de inkább Mészárosék meg Tiborczék megadóztatásával kellene, nem az így is szűkös önkormányzati bevételek megnyirbálásával.
Igen, nem tudnék sokkal jobb alternatívát. És? Elpaterolnánk Orbánékat, aztán ha a csere nem jön össze, akkor majd őket is...egészen addig amig nem találunk épkézláb vezetőket. Ennyi a trükk.
Akik meg most a nézőpontos linket küldték nekem a FIDESZ fantasztikus népszerűségéről, hát...csak azt tudom mondani, amit már elmondtam az előbbis. Tökéletesen besz*pjátok a FIDESZ propagandát.Nézőpont intézet....persze, hogy a FIDESZ népszerűségéről számol be egy FIDESZ szimpatizáns intézmény. Micsoda meglepetés. Náluk már csak az origo a rosszabb. Honnan lehet tudni? Ha esetleg kiveszitek a fejeteket a feneketekből és kicsit mást is olvasnátok, nem csak kormányközeli médiát, akkor látnátok, hogy ezek az intézmények, honlapok, mint az origo, Nézőpont, stb., mind, mind, mind a FIDESZ-t éltetik, a többi pártot kritizálják. Ezzel ellentétben: a 444, index, hvg, ezek orrba-szájba kritizálnak mindenkit, legyen fideszes, mszp-s, momentumos. Erről ennyit. Szerintem ez volt az utolsó hozzászólásom, teljesen felesleges, szélmalomharcot folytatni egy rakás FIDESZ-szimpatizánssal, akik teljesen alávetik magukat az agymosásnak és az origo-t tartják a leghitelesebb forrásnak. Na CIAO.
Drága barátom nem volna fair veled gazdasági k3rdéselről vitázni, mert én tanultam ilyet te meg nem. Tanítok is, te meg szintén nem
Egy olyan linket hozzál légyszíves, ahol az elédetlenek legalább egy pár százezres tiltakozást össze tudták hozni.
És ne a Nézőpontot figyeld, ha dühös vagy, nézd Záveczet.
Attól se leszel realistább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!