5 fős családnak 20. 000 ft szociális rendkívűli segély csak nekem vicc?
Figyelt kérdés
Sajnos anyagilag 0 szinten vagyunk, nincs pénz és ennivaló. Beadtam egy rendkívűli segélyt, ki szúrták a szemem 20.000 ft-tal. Na most egy 5 fős család hogy létezen 20.000 forintból? Ez szerintetek korrekt? Jövőhónapba kapunk fizetést.
Mit tegyek? Menjek lopni?
2020. márc. 26. 13:07
31/35 anonim válasza:
De látom telefonra, netre, gépre van pénz. Aki tényleg szegény nem gykin írogat.
32/35 anonim válasza:
"Mindenki írja hogy menj dolgozni, de bezárt minden."
Rengeteg gyárban munkaerő hiány van. Főleg élelmiszer ipar. Nálunk is.
Kereskedelmbe is az van.
Eltudnak menni dolgozni ha akarnak.
De nem akarnak.
Mit vársz? Roma dolgozzon?
33/35 anonim válasza:
Én azokat csak úgy nevezem hogy rabszolgagyár.
De nem azért mert rabszolgákat gyártanak. Azt orbán csinálja.
34/35 anonim válasza:
"Én azokat csak úgy nevezem hogy rabszolgagyár." És azokat akik nem dolgoznak, de rinyálnak hogy kevés a segély miközben a munka büdös, hogy nevezed?
35/35 anonim válasza:
Amúgy miért is van lepontozva aki felvetette:Hogy lehet hogy kajára nem telik, de netre igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!