5 fős családnak 20. 000 ft szociális rendkívűli segély csak nekem vicc?
Figyelt kérdés
Sajnos anyagilag 0 szinten vagyunk, nincs pénz és ennivaló. Beadtam egy rendkívűli segélyt, ki szúrták a szemem 20.000 ft-tal. Na most egy 5 fős család hogy létezen 20.000 forintból? Ez szerintetek korrekt? Jövőhónapba kapunk fizetést.
Mit tegyek? Menjek lopni?
2020. márc. 26. 13:07
11/35 anonim válasza:
3 dolgozó, 1 nyugdíjas és nincs pénz kajára?
12/35 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm!
Nem tudom mit lehet tenni, senki nem segit
2020. márc. 26. 13:30
13/35 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti*
2020. márc. 26. 13:30
14/35 A kérdező kommentje:
Nem fogok magyarázkodni senkinek, az aki benne van ebben a cipőben tudja miről van szó
2020. márc. 26. 13:32
15/35 anonim válasza:
Te dolgozol?
Mert most ugye 3 ember tart el 5-öt. Nem a kormány / önkormányzat hibája, hogy ti (ki tudja mióta elnézitek, hogy) hónapról hónapra (sem) éltek.
"ki szúrták a szemem 20.000 ft-tal" - ha ennyire ki vagy akadva, add vissza, biztosan lesz olyan, aki megbecsüli.
Te pedig menj el dolgozni. Élelmiszerboltokban rengeteg embert keresnek.
16/35 anonim válasza:
A Tescó keres embereket, a posta is. 22 éves kisebbségi kislány vagy?
17/35 mindentudó99 válasza:
És te miért nem dolgozol?
18/35 anonim válasza:
Nem kell lopni menni. Lehetsz író is.
19/35 anonim válasza:
Tudod, az előző válságnál volt, hogy nálunk 3 emberből csak egynek maradt meg a munkája, enni akkor is volt mit. Ha kevés a pénz be kell osztani és főleg nem kell adósságokat felhalmozni, aztán az államtól várni, hogy etessen.
20/35 anonim válasza:
A válaszokból látszik, ez már nem egy ország, csak a szél össze fújta emberek halmaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!