5 fős családnak 20. 000 ft szociális rendkívűli segély csak nekem vicc?
Figyelt kérdés
Sajnos anyagilag 0 szinten vagyunk, nincs pénz és ennivaló. Beadtam egy rendkívűli segélyt, ki szúrták a szemem 20.000 ft-tal. Na most egy 5 fős család hogy létezen 20.000 forintból? Ez szerintetek korrekt? Jövőhónapba kapunk fizetést.
Mit tegyek? Menjek lopni?
2020. márc. 26. 13:07
1/35 anonim válasza:
Ha anyagilag nullán vagy, nem kell három gyereket csinálnod. Menj dolgozni.
2/35 árokpart válasza:
Jelenlegi helyzetben hová menjen mikor szinte áll az ország?
3/35 anonim válasza:
Azért érdekelne, hogy az 5 fős kamu családban hány gyerek van, hány felnőtt, kik dolgoztak, kik nem.
Csak mert pl. gyerekek után jár családi pótlék.
Ha meg most lettél munkanélküli akkor 3 hónapig jár neked az álláskeresési járadék. (szóval ha 5 felnőttből is áll a család akkor se csak 20 ezeret fogsz kapni. )
4/35 árokpart válasza:
Arról nem beszélve, hogy most a munkaadók sem szívesen vesznek fel új embert, mert ha a járványhelyzet netán komolyabbra fordulna, akkor bármikor bevezethetik a kijárási tilalmat.
5/35 A kérdező kommentje:
Nincsen gyerek!
Mind felnőttek vagyunk!
2 szülő
A
2 fiú testvérem van 24 éves, és egy 28 éves.
Én 22 vagyok Lány.
2020. márc. 26. 13:22
6/35 A kérdező kommentje:
Mi nem kapunk semmilyen családipótélot, semmi pénzbeli támogatást.
2020. márc. 26. 13:23
7/35 anonim válasza:
#2 kereskedelembe most épp keresnek embereket.
8/35 A kérdező kommentje:
A két tesóm dolgozik, anyám nyugdíjas (betegségéből kifolyólag, nem rendes nyugdíjat kap) apám dolgozik
2020. márc. 26. 13:26
9/35 A kérdező kommentje:
Sajnos hónap végén elfogy a pénz, rengeteg a tartózás. Mire megadjuk, elment a pénzt. Hónapról hónapra ez van.
2020. márc. 26. 13:28
10/35 anonim válasza:
Eggyütt tudok veled érezni! Ezt csak az tudja átérezni aki benne van, vagy esetleg volt! Jelenleg nálunk is ez a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!