Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A magyar ellenzéket fogja...

A magyar ellenzéket fogja igazolni az, hogy a járványhelyzet elmúltával nyilvánvalóvá válik majd, hogy minden ország sikerrel intézkedett IDŐKORLÁTRA szóló felhatalmazással is?

Figyelt kérdés
2020. márc. 24. 18:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne ragozzuk már túl a témát, és térjünk a lényegre:

Orbán korlátlan diktátori felhatalmazást akar, és qrvára nem izgatja a vészhelyzet. Az csak egy kiváló eszköznek tűnik neki.

Te pedig velem, és az összes többi állampolgárral együtt dögölj bele a fertőzésbe.

Kb ennyire érdekli a kérdés!

2020. márc. 25. 09:48
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

A járvány meg nem olyan hogy gondol egyet és nem fertőz tovább ez nem így működik.

Kérdező ugye tudod hogy akkor van szerencsénk ha hosszú ideig elhúzódik.

És ez nem politikai okból szerencsés .

Ha gyorsan zajlik le egy járvány az katasztrofális (olaszország a példa három hete 40 fertőzött volt most meg napi 600+ halott és több ezer van olyan is a gyúgyultak között akiknek tüdőkapacitás csökkenéssel kell leélniük az életüket).

Tudom hogy az értelmiségi agyadnak ez új de szükséged van a tüdődre.

2020. márc. 26. 00:12
 13/17 Salx Narval ***** válasza:
Én ebben a helyzetben szükségtelen civódásnak tartom a kormány és az ellenzék részéről is a makacs ragaszkodást a kitalált álláspontjukhoz. Huza-vona ez kérem semmi más, úgy látszik még nem ijedtek meg eléggé ahhoz, hogy félretegyék a személyes érdekeiket, érdekeltségeiket. Ha őket is "megérinti a szél" majd összefognak ám, akkor kell igazán félni. Szóval amíg van kedvük veszekedni addig nekünk sem kell elkeseredni.
2020. márc. 26. 06:05
 14/17 anonim ***** válasza:
51%

#11, nagyeszű Piros Kalapács-nak:

Tehát szerinted nem mindegy, hogy a szétqrt egészségügynek köszönhetően 1000 fertőzöttből 44 halott mennyi idő alatt termelődik ki?!

[link]

Szerinted az időhúzástól javulni fog a halálozási arány akkor, amikor az már mindössze 226 megbetegedés mellett messze az EU legrosszabb aránya jelenleg?

Nem mindegy hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy hülye okoskodik!

Te az utóbbi vagy!

2020. márc. 26. 12:00
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

#14 vagyok:

O1G nem azért akar időt húzni, hogy ne omoljon be az egészségügy!

Azon már nincs minek "beomolni".

2020. márc. 26. 12:02
 16/17 anonim ***** válasza:
51%

50% ha nem tudod mi a külömbség egy gyors és egy lassú lefolyású járvány között akkor inkább megse szólalj a témában.

Bár egy bértolnoktól nem is várnak el eszet. mert ebben a kérdésben https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10.. el is szóltad magad hogy az vagy

2020. márc. 26. 13:43
 17/17 anonim ***** válasza:
51%

DK-s, Piros Kalapácsnak:

Először is tájékoztatlak hogy nem vagyok bér-tollnok. Én annál is sokkal rosszabb vagyok a te szemszögedből! Én magam fizetek tagsági díjat mint vállalt tag, nemhogy nekem fizetnének.

[link]

A gyors, vagy lassú lefolyás között pedig annyi a különbség (mint ahogy azt a führered is jól mondja), hogy kevésbé terheli le az egészség-ügyet.

Ahhoz semmi köze, hogy 100 betegből hány hulla lesz!

Az egészségügy már 226 megbetegedéssel sem volt képes megbirkózni, a megbetegedettek halálozási aránya KATASZTRÓFÁLIS!

2020. márc. 26. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!