Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ilyen vészhelyzetben miért...

Ilyen vészhelyzetben miért írogathat össze-vissza mindenféle ellenzéki szennylap?

Figyelt kérdés

Szerintem kellene hozni egy rendeletet, mely szerint csak néhány kijelölt csatornán jelenhetnének meg hivatalos hírek, az index, 444 és hasonló lapok meg ne írogassanak össze-vissza, esetleg csak változtatás nélkül továbbíthatnák a kormányzati szervek közleményeit.

Persze nem teljes cenzúrát kellene bevezetni, más témában nyugodtan írjanak, hazudjanak szokásuk szerint.

2020. márc. 15. 19:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Olvasok indexet és nem értem, hogy mi a bajod. A kormány által kiadott számokat közlik le minden nap és pozitívan írtak a bevezetett intézkedésekről is, hogy valóvan szükség van az iskolák bezárására. Amit kritizálnak, hogy szerintük ha elszabadul a járvány, akkor össze fog omlani az egészségügy, miközben a kormány azt kommunikálja, hogy nem lesz itt semmi baj. Ha összeomlott az egészségügy, akkor majd gondolj erre, bár én még bízom benne, hogy megússzuk és nem jutunk az olaszok sorsára. A 2000 vagy mennyi lélegeztetőgép pedig semmire sem garancia. Azok nem a pincében vannak "egyszer jó lesz még valamire" alapon, hanem egy részük használatban. Ugyan az lenne mint Olaszországban, hogy szépen lekapcsolják róla a legbetegebbeket és a protokoll szerint a legjobb esélyekkel rendelkezőnek adnák. Ezt a kormány is tudja és ezért vannak a szigorítások (nagyon helyesen) mert nem akarnak ide jutni.
2020. márc. 15. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!